Çok konuşulacak görüntüler...

ABD askerlerinin YPG'li teröristlerin yanındaki nöbetinin sürdüğünü gösteren yeni görüntüler geldi.

GİRİŞ 30.04.2017 17:16 GÜNCELLEME 01.05.2017 09:31
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG yöneticilerinin bulunduğu Karaçok Dağı'na hava operasyonu yapması ve ardından Türkiye-Suriye sınır hattında YPG'lilerin Türk askeri birliklerine saldırısı ve Türkiye'nin karşılık vermesinden sonra ABD askerlerinin sınır hattındaki YPG kontrolünde bulunan Rojava bölgesinde tuttuğu nöbet sürüyor.

ABD askerlerinin, geçen Cuma gününden itibaren Kamışlı, Amude, Derik ve Dırbesiye'de sınır hattında YPG'liler ile devriye gezdiği görülürken, halkın ABD askerlerine devriye görevi sırasında sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Amkerika'nın Sesi'nin web sayfasında yayınlanan haber ve görünütlere göre, Türkiye-Suriye sınırındaki gelişmelerden sonra ABD askerlerinin cuma gününden bu yana sınır hattında yaptığı devriye görevi devam ediyor. ABD askerlerinin PKK'nın Suriye'deki kolu olarak bilinen YPG'liler ile birlikte Türkiye-Suriye sınır hattında yer alan Kamışlı, Amude, Derik ve Dırbesiye'de yürütükleri devriye görevi sürerken, devriye görevi sırasında bölge halkının ABD askerlerini sevgi ile karşıladıkları belirtildi.

Görüntüler, ABD askerlerinin de gösterilen ilgiden bulundukları zırhlı araçların üzerinde zafer işareti yaptıkları görüldü. Karaçok Dağı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği hava operasyonunda öldürülen YPG'lilerin cenazesi sırasında ABD askerlerinin de alanda zırhlı araçları ile bulunduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 221
  • 1461 6 yıl önce Şikayet Et
    ırak ta uşaklar sarı sarı yakın da orada da yeni doğan uşaklar sarı kelle olarak dünyaya gelir
    Cevapla
  • ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki saddam onlara gaz atmakta hakliymis.
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    denize düşmüşler yılana sarılıyorlar. başlarına gelecekleri bir bilseler.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    YPG terörüslerinin organize yapmis olduklari bir senaryo millet acinda ölüyo hepsi yapmacik
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    o el sallayan ahmaklar sizler hiç telaş etmeyin abd sizlerin yer altı ve yer üstü madenlerinizi bitirdigin,de güzel bir kendi kendine saldırı planlayarak yapacak ondan sonra IRAK,ta olduğu gibi kitle kimyasal silah iftirasıni atacak ve bölgeden çekilecek o el sallayan ahmakların başlarına 250 kiloluk demokrasi bombaları atacak ondan sonra Türkiye yardım et kapıları aç.,ben buradan hükümetimize yazıyorum kesinlikle kapıları açmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı