Emniyet 215 bin kişilik liste haberini yalanladı

Emniyet'ten, "ByLock’u kullanan 215 bin kişinin mesajları deşifre edildi" şeklindeki habere yalanlama geldi.

Emniyet 215 bin kişilik liste haberini yalanladı
Emniyet 215 bin kişilik liste haberini yalanladı
GİRİŞ 04.05.2017 08:27 GÜNCELLEME 04.05.2017 21:06
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın organlarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının da adının geçtiği, “215 bin kişilik ByLock listesinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiğine” dair haberin, genel bilgilerin yer aldığı kısımlar dışında, tüm ayrıntılarıyla gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızın adının zikredildiği, ‘215 bin kişilik bylock listesinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiğine’ dair haber, genel bilgilerin yer aldığı kısımlar dışında, tüm ayrıntıları ile gerçek dışıdır. Halka doğru bilgi verme kanallarını kullanmak durumunda olan medya kuruluşları, bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları bu haberler ile milletin ve devletin bekası için büyük önem taşıyan bu soruşturmaların mecrasından saptırılmasına sebep olmaktadırlar.

Tarafımızca yapılacak bilgilendirmeler dışındaki her türlü bilgi ve belge, yönlendirmeye açık ve kamuoyunu yanıltıcı olacaktır. Bu nedenle; üzerimize düşen kısımlarla ilgili olarak, kamuoyuna yapılan açıklamalar dışındaki açıklama ve bilgilendirmelere itibar edilmemesi, soruşturmaların selameti açısından büyük önem arz etmektedir” denildi.

YORUMLAR 37
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bir an ünce gereken neyse yapılmalı suçlular cezalandırılmalı 15 temuz ihanetinden sonra hala bu hainlerin peşinde giden varsa kusura bakmayın kimse mağduriyetten bahs etmesin mağduriyet diyorlarsa erkekçe çıkıp bunu şunu yaptık pişmanız desinler hala gizliyorlarsa düşünmek lazım değilmi.
    Cevapla
  • net soru bu. 6 yıl önce Şikayet Et
    içinde suç olmayanlar sebest kalacak mı yani masum insanlar ... hain olmayan hiç bir şeyden haberi olmayan mazlum insanlar serbest kalacak mı görevine iade edilecek mi ?
    Cevapla
  • hasan hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    ya suçlular belirlense tamamda arkadaş alıyorsunuz içeri hiç bişey yok ortada mahkeme yok kanıt yok bekle Allah bekle. suçsuzlara çok yazık. hainler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • liceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    kapatılan askeri hastanelerde iyi araştırılsın
    Cevapla
  • fatih yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    İnş tez vakitte suçlu suçsuz belli olur yoksa çok insan bu olaydan mağdur oldu. İnş bu ayrım çok iyi şekilde yapılır
    Cevapla
  • liceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce siyasilerden başlayacaksın.yok öyle yağma.o zaman rahatlariz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoağn'dan Özgür Özel açıklaması: Kapımız açık...
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!