Polis baskınında dikkat çeken kare!

Kayseri’de 120 polis ile düzenlenen şafak operasyonunda 37 ekip 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sırasında dikkat çeken anlar da yaşandı.

Polis baskınında dikkat çeken kare!
Polis baskınında dikkat çeken kare!
GİRİŞ 08.05.2017 10:55 GÜNCELLEME 08.05.2017 10:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayseri'de uyuşturucu tacirlerine yönelik 120 polisin katılımıyla şafak operasyonu düzenlendi. Ekipler adresleri didik didik ararken, bir kadın polis memurunun arama yapılan evde uyuyan çocuğu korkutmamak için gösterdiği çaba kameralara yansıdı.

Kayseri İ Emniyet Müdürlüğü kentte düzenlediği operasyon ile uyuşturucu kullanan ve ticaretimi yapan şahıslara göz açtırmıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir tarafında yaptığı çalışmalar ile başarılı sonuçlar elde ederken, bugün Sabah saatlerinde de 120 polisi katılımıyla şafak operasyonu düzenlendi.

37 ekip, 10 farklı adreste 10 şüpheli şahsa yönelik yapılan operasyonda, belirlenen evler didik didik arandı. Aranılan evlerde çok sayıda uyuşturucu madde ve silah bulunurken, şüphelilerde gözaltına alındı.

"POLİSİN ŞEFKATİ KAMERADA"

Öte yandan, polis şefkati de İHA kameralarına yansıdı. Arama yapılan evde uyuyan küçük çocuğu gören polis ekipleri, çocuğu uyandırmamak için yoğun çaba sarf etti. Uyanan çocuk ne olduğunu anlamayınca, polis ekipleri çocuğun korkmaması için ‘Sen uyu, biz anneni çağıralım’ diyerek çocuğu teselli etti.

YORUMLAR 1
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun psikolojisi için çok kötü, kameralar telsizler falan çocukta kalıcı iz bırakır, bu tür şeyler çocukların önünde yapılmamalı, çocuk güzel bir şekilde evden çıkarılmalı önce.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'