Bedelli askerlik ile ilgili sok dakika açıklaması! 09.05.17

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık 09 Mayıs 2017 tarihi itibariyle bedelli askerlik çıkacak mı sorusunu yanıtladı. Binlerce kişinin merakla beklediği bedelli askerlik 2017 yılında çıkacak mı? İşte son dakika bedelli askerlik açıklaması...

Bedelli askerlik ile ilgili sok dakika açıklaması! 09.05.17
Bedelli askerlik ile ilgili sok dakika açıklaması! 09.05.17
GİRİŞ 09.05.2017 14:19 GÜNCELLEME 09.05.2017 14:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bedelli Askerlik son durum ne? sorusu milyonlarca gencimizi yakından ilgilendiriyor. 2017'de bedelli askerlik çıkar mı? sorusunun yanıtı için bekleyen 3.5 milyon genç bulunduğu açıklandı. Son gelen açıklamalara göre 2.8 milyon tecilli, 500 bine yakın bakaya genç bulunuyor.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, binlerce gencin merakla beklediği bedelli askerlik konusuyla ilgili Milliyet Gazetesi'ne açıklama yaptı:

"ŞU AN GÜNDEMİMİZDE YOK"

"Terörle hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında azim ve kararlılıkla mücadele ederken böyle bir uygulamanın gündemimizde olması beklenemez. Şu an gündemimizde böyle bir şey yok zaten Genelkurmay Başkanlığımızın da böyle bir talebi yok"

YORUMLAR 3
  • Emre Vardar 6 yıl önce Şikayet Et
    88 doğumluyum 30 yaşına aylarlar kaldı. Üniversite mezuyum, elektrik mühendisiyim. Tezli Yüksek lisans bitirdim. Devlet desteği ile işletme kurdum. Keşke üniversite bitince gitseydim ama, o yılların verdiği atılımcı girişimci cesareti o an bulduğum için işletme kurdum. Bu dakikadan sonra işi kapatmadan gidemem, gidersem işletmeyi kim yürütecek, çalışanlarım ne olacak. İstihdam sağlayıp, vergimi ödeyerek zaten milletime hizmet ettiğim inancındayım. Tecilim ekimde bitiyor. Bu gidişle temmuz da iş yerinden çıkıp, işi kapatmak zorunda kalacağım. Askerlik süresince çalışanlarımın maaşlarını, kiramı, giderlerimi nasıl ödeyeyim yoksa.
    Cevapla
  • meçhulbey 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanim askere gelirsem çoluk çocuğuma kim bakacak ve benim gibi milyonlarca insan var onlarin hali ne olacak acep buna bi çözüm bulunuz allah aşkına
    Cevapla
  • Ali tiras 6 yıl önce Şikayet Et
    Zat en calismiyoruz paramiz yok otuz senedir odeyemiyoruz bin euro bile cok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!