Görüntüler ortaya çıktı! ABD onay beklememiş

Trump, PYD'ye ağır silah verilmesi kararını 9 Mayıs'ta onayladı ancak ABD'nin sinsi planı daha erken devreye soktuğu ortaya çıktı.

Görüntüler ortaya çıktı! ABD onay beklememiş
Görüntüler ortaya çıktı! ABD onay beklememiş
GİRİŞ 11.05.2017 10:52 GÜNCELLEME 11.05.2017 11:20
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Trump yönetiminin, terör örgütü PKK'nın uzantısı YPG'ye ağır silahlar verilmesini öngören kanunu onayladı. Buna göre ABD, terör örgütüne havan mermileri, ısı güdümlü füzeler, doçka ağır makineli tüfekler, otomatik silahlar, ağır otomatik silahlar, zırhlı araçlar ve tanklar verecek.

ABD ONAYDANÖNCE HAZIRLANMIŞ

ABD'nin Rakka operasyonu bahanesiyle PYD'ye vereceği silah, mühimmat ve zırhlı araçların ise Trump'un onayından önce hazırlandığı ve Derik bölgesine sevk edildiği ortaya çıktı

ABD DAEŞ'İN OLMADIĞI BÖLGEYE YIĞINAK YAPIYOR

Suriye'de her geçen gün askeri varlığını artıran Amerikan ordusu, DEAŞ'ın olmadığı Suriye sınırına da büyük bir yığınak yaptı.

ABD, çok sayda tank ve binlerce askeri Suriye'nin güney sınırında bulunan Ramsa bölgesine yığmış durumda. ABD'nin bu hamlesi ise yeni bir planını devreye sokması olarak yorumlandı. Bölgede 4500 asker ve 300 zırhlı araçla bulunan ABD, Suriye'nin güney sınırında yer alan Ramsa bölgesini merkez üssü seçti.

ABD'nin müdahale gücünü Kuneytra, Dera kırsalı, Suveyda ve Golan arasına yerleştireceği ifade ediliyor. Sınır hattında Şam kırsalı ile Golan-İsrail arasına yerleşerek, ABD, İsrail'in güvenliğini teminat altına alacak. Yani Washington yönetimi, arka planda bölgedeki "sabit uçak gemisi" diye adlandırılan İsrail'i korumayı amaçlıyor.

ABD'nin Trump'ın onayı öncesi bölgeye sevk ettiği zırhlı araçlar...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 96
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan bunlar Hunter diye bilgisayarda sanki silahçılık oyunu oynuyorlar bizimle. kimi kandırıyorsun ABD. uydudan seni takip eden bir ülke var karşında an be takip altındasın. bizim ülkemiz de boş değil. bilgisayar tuşları ile oynamaya benzemez bu yaptığınız.
    Cevapla
  • laz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Pkk nin el konulmuş silahlarıyla vurun Abd'yi sonrada deyinki bak besledin garkayi oydu gözünü gordunmu deyi verin nolcakki sanki bu sekildede bizim silahlar boş yere israf olmamış olur
    Cevapla
  • vampir 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd siyonistlerin oyuncağıdır. Abd vatandaşları vergilerine sahip çıkamadılar.
    Cevapla
  • Tüysüz Yetim 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanın bizi vurmasını mı bekliyoruz Önce VURALIM VURUN bir an öce vurun bu vatan için şehit olmayı bekleyen binlerce imanlı yiğitlerimiz var
    Cevapla
  • sabri 6 yıl önce Şikayet Et
    bana göre cek cak mış larla bir yere varılmaz ALLAH cc bizim kararlı olduğumuzu görmesi lazımbiz sebeplere sarılıp ALLAH cc ram olalım yardımını esirgemez HENDEK SAVAŞINI okuyalım 12 bin küfürün karşısında RABBimmiz rüzgarla yağmurla küfrü helak etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!