Açlık grevine destek veren gruba polis müdahalesi

Ankara’da görevlerinden ihraç edilen 2 araştırma görevlisinin açlık grevine destek vermek için bir araya gelen gruba polis müdahale etti, 12 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 13.05.2017 07:19 GÜNCELLEME 13.05.2017 10:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara’da Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen araştırma görevlisi Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın görevlerine iade edilmek için başlattıkları açlık grevine destek vermek için bir araya gelen gruba polis müdahale etti, 12 kişi gözaltına alındı.

12 GÖZALTI

OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen araştırma görevlisi Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın görevlerine iade edilmek için başlattıkları açlık grevlerine destek vermek isteyen yaklaşık 30 kişi Yüksel Caddesi'nde bir araya geldi. Burada geç saatlerine kadar bekleyen grubun çevreye rahatsızlık verdiğini belirten polis ekipleri gruptakilere dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Uarılarına rağmen grup dağılmayınca, müdahale edildi. Yapılan müdahale sonrası 1'i kadır 12 eylemci gözaltına alındı. Polis ekipleri ayrıca Yüksel Caddesi’nde bulunan bazı kişileri de bölgeden uzaklaştırırken, eylemcilerin kullandıkları malzemeleri ise, topladı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya Fetö ye destek olan herkesi aclik grevine davet ediyorum. Ama yan cizmek yok sonuna kadar.
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    kendilerince yeni bi gezi tarzı olayın fitilini ateşleme derdinde hadsizler
    Cevapla
  • bay x 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten yapsalar bide açlık grevini
    Cevapla
  • SerDAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Açlık grevi ne yahu?Medenice eleştiri yapın,basın açılması yapın.İnsan kendisine işkence yapar mı?
    Cevapla
  • Ahmet Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlere destek vermek de moda oldu arkadaş. Teröristler bir yandan, batı bir yandan, muhalefet bir yandan, kendini insancıl düşündüğünü sananlar diğer yandan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü