Bahçeli'den anneler günü mesajı! Burnum titriyor

MHP Lideri Devlet Bahçeli; "İsmi geçtiğinde burnumun titrediği anneme rahmet diliyorum" sözleriyle Anneler Günü'nü kutladı.

Bahçeli'den anneler günü mesajı! Burnum titriyor
Bahçeli'den anneler günü mesajı! Burnum titriyor
GİRİŞ 13.05.2017 19:20 GÜNCELLEME 13.05.2017 19:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mayıs ayının 2. Pazar günü olan Anneler Günü, bu vesileyle liderler de Anneler Günü'yle ilgili mesaj yayınlıyorlar.

BAHÇELİ TWİTTER'DAN KUTLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Anneler Günü'nü kişisel Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarla kutladı.

Bahçeli şunları yazdı; "Anne; ışığı hiç solmayan bir hayat kaynağı, yağdıkça yağan huzur ve bereket sağanağı, kavuşmakla bile dinmeyen bir hasret vahasıdır. Annelik fedakârlık numunesi, sevgi nişanesi, en iyi niyet, en görkemli insani ve manevi ziynettir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememizin belki de imkansız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir. Tarif etmek zordur anneyi. Çünkü yaşanmakla idrak edilir. Dokunması buram buram şefkat ve merhamet, bakması da haysiyet ve hoşgörüdür. Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, her birine en iyi dileklerimi sunuyorum. Annelik oldukça insanlık hep var olacaktır. Başta özlemle andığım, ismi geçtiğinde kalbimin titrediği saygıdeğer annem olmak üzere vefat etmiş annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum."

YORUMLAR 5
  • yeliz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir mesaj anlamadım. komik olmuş biraz
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Başlık:MHP Lideri Devlet Bahçeli; "İsmi geçtiğinde burnumun titrediği anneme rahmet diliyorum" Son paragraf:ismi geçtiğinde kalbimin titrediği saygıdeğer annem .Burnumu titremiş kalbimi yoksa ikisi de mi titremiş?
    Cevapla
  • Mustafa YILDIRIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Haber başlığında yer alan "burnu titremek" ifadesini değiştirirseniz sevinirim. Çünkü TDK ve diğer sözlüklere göre duygunlanmak ifadesi "burnu titremek" değil "burnu sızlamak" olarak ifade olunmuştur. Sayın Bahçeli de, ifadeyi "kalbi titremek" olarak ifade etmiş. Saygılarımla.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkürler,dogruyu ögrenmek cocuklarimiz icin,ilerde iyi ve serbest konusmanin ilk basamagidir,yoksa ara sira tv konusanlarin daima ,E E , kullanmasinin sebebi iyi ögrenilmemis olmasidir.
    Cevapla
  • recep toprak 6 yıl önce Şikayet Et
    evet ANA ANAM ANALAR hepsi merhametin kuyusu. şevkatin ta kendisi . katlanabilirliğinan katlanırı . üzlsede. kırılsada.bunların hiçbirini hiç birini umursamayıp şevkat kollarıı yavrularının üzerine uzatan analarımız hepinizin tümünün yeryüzünde gelmiş ve gelecek olan tüm annelerin ellerini sygıyla öperim ve rabbimden tüm analarımızın mekanlarını ve yerlerni cennet olmasını isterim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar