İstanbul'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Beykoz'da hafriyat kamyonu, bir öğrenci servisi ile minibüse çarptıktan sonra devrildi. Kazada 1 kişi ölürken 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı.

GİRİŞ 15.05.2017 15:57 GÜNCELLEME 15.05.2017 17:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kaza saat 15.30 sıralarında Beykoz Reşadiye yolunda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün adının belirlenemdiği 34 KRZ 53 plakalı yüklü hafriyat kamyonu, virajda kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Resul Soydemir yönetimindeki 34 RJH 94 plakalı öğrenci servisi ve Nihat Zamanis yönetimindeki 34 BD 1792 plakalı minibüse çarptıktan sonra devrildi. Çarpmanın etkisiyle Nihat Zamanis'in kullandığı minibüs hafriyat kamyonunun altında kaldı.

6 ÖĞRENCİ YARALI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Servisin içerisinde bulunan ilkokul öğrencilerinden 6'sının yaralandığı belirlendi. Hafif yaralı 6 öğrenci ve diğer minibüste bulunan 2 kişi ambulanslar ile hastanelere götürüldü.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Minibüsün içerisinde sıkışan Nihat Zamanis ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kurtarıldı. Ancak ambulansa konulan Zamanis'in yolda hayatını kaybettiği belirlendi.

HAFRİYAT KAMYONU SÜRÜCÜSÜ KAYIP

1 kişinin ölümüne 8 kişinin yaralanmasına sebep olan hafriyat kamyonunun sürücüsü, olaydan hemen sonra kayıplara karıştı. Sürücünün adının belirlenemediği kamyonun içerisinden Gökhan Atabey adına ruhsat çıktığı öğrenildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaptı. Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

İŞTE OLAY YERİNDEN GELEN İLK FOTOĞRAFLAR

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 15
  • egeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hafriyat kamyon şöförleri diğer araçları sinek gibi görüyor herhalde. Yetkililer buna bir çare bulmalılar.
    Cevapla
  • Adalet nerede peki 6 yıl önce Şikayet Et
    harfiyat tır araçları o kadar hızlı ki durdurana helal olsun, denetim olmazsa daha çok can kaybı yaşayacağız, çok geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • orhan bingel 6 yıl önce Şikayet Et
    kazalarin büyük bir bölümu malesef sürücülerin ellerindeki akilli telefonlar, malesef bu sadece türkiyede degil almanyadasa ayni olay geçerli özelliklede yabanci vatandaşlarda
    Cevapla
  • Mehmet şerif 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkede 3 türlü yoğun ölüm var trafik kazası, terör ve kanser malesef üçününde önüne gecemiyoruz
    Cevapla
  • zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    sürekli haber yapılıyordu harfiyat komyonları dikkatsiz diye hiçbir önlem alınmadı şimdi olan masum insanlara oldu yazık adam yakalanır 6 ay sonra salıverirler o ölen insanın ailesinin hayatı zehir oldu nerde adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor