Kafe basan Suriyeli gruba meydan dayağı!

Konya'da bir kafeyi basmaya gittiği iddia edilen Suriyeli bir grupla vatandaşlar arasında kavga çıktı.

GİRİŞ 18.05.2017 06:54 GÜNCELLEME 18.05.2017 08:31
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Konya'da bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen Suriyeliler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

10 KİŞİ KAFE BASTI

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen yaklaşık 10 kişilik Suriyeli bir grup ile Türk vatandaşları arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyeyerek yola taştı.

KAVGA ANI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kavgaya hemen müdahele etti. Kalabalık grup güçlükle ayrıldı.

Kavgada kalabalık bir grubun arasında kalan Suriyeli tekme tokat dövülerek yaralandı. Suriyelileri, olay yerine gelen polis kurtardı.

Kavga anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

YORUMLAR 64
  • reisçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler kardeşimizdir karşı olanlnar vatan hayinidir.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlık şartları sunacaksın...türkçeyi 1 yıl içinde ögreneceksin......10 yıl boyunca bir olayaya karışmıyacaksın.....ve bir işyerinde çalışacaksın....bu dediklerimiz yapılmassa vatandaşlıktan çıkartırım diyeceksinn...
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamışın vatandaşlık söz konusu bile olamaz
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ak partili olarak..Ak partinin eleştirdigim tek olayı bu suriyeliler....Ak partiye oy vermez isem bu konu yüzünden oy vermeyenilirim..hükümetin bu konuyu bence ciddiye alması lazım..bu öz eleştiriyi inşallah bir ak partişi vekil veya cumhurbaşkanı okur..görürr...
    Cevapla
  • Oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence de bunlar çok fazla oluyorlar. Kapımızı açtık tepemize çıktılar. Bende rastlıyorum çok farklı bakıyorlar kadınlara. Bu soruna bi çözüm üretilmezse daha da kötü şeyler olabilir.
    Cevapla
  • Durmuş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadın erkek çocuk alayını sınır dışı veya tampon bir bölge de barındırmak lazım . Reis gidişat iyi değil duy bu milletin sesini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak