5 tane daha bulundu! Asker içeriye girdiğinde...

Güvenlik güçlerinin Şırnak İncebel Dağları'nda 29 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda teröristlerce kullanılan 5 yeni mağara buldu.

GİRİŞ 18.05.2017 10:35 GÜNCELLEME 18.05.2017 12:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Şırnak  İncebel (Kato) dağlarında 19 Nisan'da başlatılan Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet  Karaman-2 Operasyonu devam ediyor.

Operasyon bölgesinde terör örgütü PKK tarafından kullanılan 5 yeni  mağara bulunurken, bugüne kadar tespit edilen mağara sayısı 53 oldu. Yeni bulunan  mağaralardan birine, 66 basamaktan oluşan yaklaşık 23 metre uzunluğunda ip  merdivenle inildi.

YORUMLAR 6
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanında bu milletin dişinden tırnağından artırdığı paralarla alınan bombaları boş dağlara atan Natocu ve Fetöcüler bu millet sizi asla unutmayacak. tez zamanda cezanızı çekersiniz inşaallah.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    irtica avcısı generallerin genelkurmay başkanlarının kulakları çınlasın terörle mücadele nasıl yapılırmış ögrendiler geçde olsa
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    magara magara operasyon yapiliyor...darısı ypg nin başina...
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey geçmiş hükümet ler bu işler yapılırken nerelerdeydiniz aldığınız paralar haram olsun.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    boş dağları bombalıyorlardı, ya da çokoprens yemeye gitmişlerdir. nerede harcayacaklar ki, asker fetönün ve Natonun olunca bize bir şey kalmıyor ki. İha tespit ediyor, İsrail teröristlere haber veriyor sözde bizimkiler de boş dağlara salla da salla. ne avlıyorsun diye sorulsa geyik, yaban ördeği filan avlıyor olabilirler. hepsi bu kadar. Ne hainlik yaşamış ülkemin insanı da ancak farkına varıldı.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiin Hepsi keyif yapıyordu nerde olucaklar... Rahmetli Erbakan bişeyler yapmaya çalıştı,ona da sürekli yaptırım uyguladılar Meyve veren ağacı taşladılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü