Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye operasyon tepkisi

Sözcü gazetesinin sahibi ve 3 yöneticisine yönelik gözaltı kararıyla ilgili olarak Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 19.05.2017 14:30 GÜNCELLEME 19.05.2017 15:53
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu sabah aldığımız bir haber gerçekten bizi derinden yaraladı. Sözcü'ye yapılan operasyon kabul edilemez. Sözcü'ye yapılmış operasyon Türkiye'ye yapılmış bir operasyondur. Medya üzerindeki bu baskıyı Türkiye kaldıramaz. Bütün yargı mensuplarına çok net açık çağrı yapıyorum; Siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz, sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. Bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez. Siyasi otoritenin sopası olmaktan vazgeçin ve Türkiye'ye adalet dağıtın. Siz Türkiye'ye adalet dağıtamazsanız devleti çökertirsiniz. " dedi.

FETÖ, ZİL TAKIP OYNUYORDUR

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Sözcü Gazetesi'ne yönelik FETÖ/PYD soruşturmasına tepki gösterdi. Özel, "En son Sözcü'ye 'FETÖ' diyecek kadar çıldırdılar. Bu iş en sonunda FETÖ'nün işine yarar. Şu an Fethullah Gülen Amerika'da zil takıp oynuyordur. 'Bu iş sulandı, Sözcü'yü bile FETÖ yaptılar' diyordur. Fethullah Gülen bugün herhalde dünyanın en mutlu insanıdır" dedi.

YORUMLAR 80
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    dunyada abd,israil,varolduğu muddetçe dunyada teroru türkiyede chp var olduğu muddetce turkiyede teroru bitiremezsınız ,sahte isim adında teror yuvalarını devlet bastımı adaletten bahsederler,unuversıtelerden kızları islami yaşıyorlar diye atanları çiplaklaştırmak için oda kuranları ödüllendırırler ,işte bunların adaleti
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    chp ingiliz yapısıdır darbedende haberdardır chp bitmeden terör bitmez.
    Cevapla
  • sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    havaalanında tankın üzerindeki teröristlerle ne konuştun ne anlaştın ? önce bunların cvbını ver sen. sözcüyü sonra savunursun.
    Cevapla
  • ilcan 6 yıl önce Şikayet Et
    sözcüye operasyon yaptılar kemal bey in söyleyecek sözü kalmamıştır
    Cevapla
  • h kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    nerede bir fitne yuvası varsa chp onun arkasında onların savunucusu bu yüzden gittikçe batacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak