Diyanet İşleri Başkanı Görmez ölümden döndü

Van’da düzenlenen temel atma töreninde, fırtına nedeniyle platformun kısmen çökmesi sonucu Mehmet Görmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ölümden döndü.

GİRİŞ 19.05.2017 16:15 GÜNCELLEME 20.05.2017 07:36
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Van’da düzenlenen temel atma töreninde aniden bastıran fırtına nedeniyle platformun kısmen çökmesi sonucu Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli adeta ölümden döndü. 

Van İl Müftülüğü için Eski Araştırma Hastanesi yakınlarında yapılacak bina için temel atma töreni düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, kurum amirleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı tören, aniden esen fırtınanın azizliğine uğradı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay’ın konuşması sırasında davetliler için kurulan platformun demir ayaklıkları fırtına nedeniyle yerinden çıktı. Yaşanan çökme esnasında davetliler etrafa kaçışırken, Mehmet Görmez ise korumalar tarafından alandan çıkarıldı. Aralarında Mehmet Görmez’in de bulunduğu çok sayıda davetli adeta ölümden döndü. Fırtına nedeniyle kısa süreliğine ara verilen tören, daha sonra butona basılarak temele ilk harcın dökülmesiyle son buldu. Görmez ve beraberindekiler ise daha sonra buradan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 95
  • meti 6 yıl önce Şikayet Et
    bir adama yillarca GORMEZ derseniz DAS dusse onu da GORMEZ
    Cevapla
  • Terbiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Edeb yâ hû ..
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet hocam, ateşten bir gömlek var üstünüzde. İşiniz çok zor. Herkes alim kesilmişken birilerine laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Ama davanız da bunu gerektiriyor. Tekrar geçmiş olsun.
    Cevapla
  • yontuk yazı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah teâlâ korumus geçmiş olsun hocam
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Görmez kutlu doğum diye bir şey çıkarıldı. Miladi takvime göre kutlanıyorsa? Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı niçin hicri takvime göre kutlanıyor?
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kutlu Doğum haftası için Nisan ayı ısrarında devam edecek misiniz ey Diyanet?
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri beraber karar verse ayrılık olmasa
    Cevapla
  • Derya 6 yıl önce Şikayet Et
    İste problem tamda bu.Aynı işi yapan kadrolu gereksiz şekilde fazla maaş alıyor.fahri ögretici ise çok az.makul bir maaş belirlrnmeli ve bu görevi yapan herkese eşit uygulanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma