AK Parti ile CHP arasında çelenk krizi!

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda AK Parti ile CHP'liler arasında Atatürk Anıtı'na konulan çelenk nedeniyle tartışma yaşandı.

AK Parti ile CHP arasında çelenk krizi!
AK Parti ile CHP arasında çelenk krizi!
GİRİŞ 19.05.2017 16:33 GÜNCELLEME 19.05.2017 16:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım, anıta çelenk koyduktan sonra tören alınandan ayrıldı. Daha sonra anıta gelen CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç Erel ile partililerde anıta çelenk koydu. Bu sırada iddiaya göre CHP'liler daha önce konulan AK Parti çelengini ters çevirdi. Bunu öğrenen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalım, anıt önüne gelerek CHP İlçe Başkanı Erdinç İrel'den çelenklerinin yeniden yerine konulmasını istedi. Bu sırada iki partili grup arasında seslerin yükselmesi üzerine gerginlik yaşandı. Gerginlik diğer partililerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

SİYASİ EDEBE AYKIRI

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalım, "Saat 10.30'da bizim çelenk sunma törenimiz vardı. Saat 11.00'de de CHP'nin vardı. Biz çelengimizi koyduk. Saat 11.00'de CHP geliyor tören esnasında bizim çelengimizi kaldırıyorlar. Siyasi edebe haykırı bir harekettir" dedi. 

CHP Ergene İlçe Başkanı  Erdinç İrel ise fotoğraf çekilirken Ak Parti çelenginin çıkmaması için ters çevrildiğini ve daha sonra çelengin yerine konulduğunu söyledi. İrel, "Olay olacak bir mesele yok. Ortada bir sorun yok. En azından bizim açımızdan öyle" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede Atatürk 'ün en büyük düşmanı chp dir. ondan sonraya ise yabancı devletler gelir.
    Cevapla
  • Mustafa E. 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu memleketin en büyük düşmanı... Böyle bir mantık varmı? bu ülkeyi , cumhuriyeti kendi tekellerinde zannediyorlar. Hala halkın attığı tokatları anlamayan,anlamak istemeyen zavallı bir parti. Oturup biz nerde hata yapıyoruz, biz nasıl iktidara geliriz diye düşümüyorlar. Ortalığı nasıl karıştırırızda biz bu kargaşadan iktidar çıkartırız derdindeler. Yazık , trajikomik
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki CHP den farklı gruplar çelenk koymaya hakları yok.CHP gerçekten bitmiş.Yazıklar olsun bitirenlere.Resimlerde çıkmasın demek ne kadar aciz olunduğunun kanıtıdır.
    Cevapla
  • erdal yiğit 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele vatan meselesi değil bunlarda bir bardak suda fırtına koparmak istiyorlar menfaat çevrelerinin kümelendiği partiler kavgalarına milleti dahil etmek istiyorlar
    Cevapla
  • ilcan 6 yıl önce Şikayet Et
    chp çelenk deyil her bahane eder ya bunlara prim vermeyin bırakın primi kendileri yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...