Teröre ağır darbe! Hainler kaçamadı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl Kiğı’da 3 teröristin ölü ele geçirildiğini, Tunceli Nazımiye’de 2 teröristin yakalandığını, toplamda 5 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 19.05.2017 16:43 GÜNCELLEME 20.05.2017 09:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl Kiğı’da 3 teröristin ölü ele geçirildiğini, Tunceli Nazımiye’de 2 teröristin yakalandığını, Şırnak Silopi ile Şanlıurfa Suruç’ta ise toplamda 5 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

TSK’dan 18 Mayıs Perşembe günü yurt içinde meydana gelen önemli olaylara ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamaya göre; Bingöl Kiğı’da icra edilen operasyonda; güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada, üç terörist ölü olarak, üç Kalaşnikof piyade tüfeği, 514 fişeği ve dört el bombası ile birlikte ele geçirildi.

2 TERÖRİST YAKALANDI

Tunceli Nazımiye’de güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensubu iki terörist yakalandı.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari Yüksekova’da icra edilen operasyonda; tespit edilen bir mağara içerisinde bir Kalaşnikof piyade tüfeği, 56 Doçka Uçaksavar makineli tüfek fişeği, 23 büyük tüp, 180 litre mazot ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi,tespit edilen iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

Erzurum Karayazı’da güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınakta, bir RPG-7 roketatar mühimmatı, 1.428 adet 7,62 mm fişek, bir şarj cihazı, iki şarjör ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi.

Bingöl Adaklı’da güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, tespit edilen iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

5 TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak Silopi’de, Irak Kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu dört terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şanlıurfa Suruç’ta da Suriye’nin Ayn-El Arap bölgesinden kaçan PYD/PKK terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

YORUMLAR 5
  • zekha kol 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim yardımcıları olsun inşallah her daim vücudlarına taş parçası değmesin
    Cevapla
  • Alibaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerimizin ve polislerimizin buldugu bu silahlarla hangi cani eylemler yapilacakti diye düsünürsek, konuyu daha iyi anlariz. Emniyetimiz icin canla basla mücadele eden askerlerimize Allah yardimci olsun.
    Cevapla
  • grizu 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yil bu is bitecek insaallah. milli asker milli polis birde milletin adami reis oldukca kimse duramaz karsimizda
    Cevapla
  • Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    Vur ŞEHIT lerimizin Kanı yerde kalmasın Artı Şehir lerdeki pkk Yandaş larına Iraga Gönderelim
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    bülbül gibi konuştur ondan sonrasını zaten biliyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü