Sözcü'ye FETÖ operasyonunda şok detaylar

Sözcü gazetesine yapılan FETÖ operasyonlarının detayları ortaya çıkıyor.

GİRİŞ 20.05.2017 08:59 GÜNCELLEME 20.05.2017 10:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Sözcü gazetesi 15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini deşifre etmek için anket yaptırdığı ortaya çıktı.

Star muhabiri Kemal Gümüş  Sözcü gazetesinin FETÖ'yle olan irtibatını ve 15 Temmuz darbe gecesi ve öncesinde nasıl bir rol oynadığını aktardı.

ÇOK DETAYLI BİLGİLER

Sözcü gazetesinin kurulduğu günden bu yana Taraf, Zaman ve Cumhuriyet gibi FETÖ ile bağlantılarının olduğu ve FETÖ'nün işgale giden yolda önünü açtığını kamuoyu oluşturduğunu belirten Gümüş, darbe günü muhabir Gökmen Ulu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otelin çok detaylı bilgilerini verdiğini söyledi.

HEDEF GÖSTERECEK ŞEKİLDE

Gümüş bu bilgilerin özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini tespit edecek veya hedef gösterecek şekilde bir çaba olduğunu vurguladı. Sözcü gazetesinin içeride hazırlanan ve çok fazla muhabiri olmayan bir gazete olduğunu vurgulayan Gümüş darbe gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adım adım takip edildiğini veya kendisinde bu bilgilerin verildiğini kaydetti.

ANKETLER BİLE YAPILDI

Gümüş şunları kaydetti: "Gazete daha da öteye giderek Erdoğan'ın nerede olduğuna yönelik anketler bile yaptırdı. Öğleden sonra ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hangi otelde kaldığını ve ancak balkona çıktığında görülebileceğini, suikast yapılacak da adres gösterilmiş gibi dil ve üslup kullanılıyor. Korumalarının da nasıl orayı koruduğunu da çok detaylı şekilde veriyor."

 

YORUMLAR 24
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Resi koruyan kollayan Allahu Tealadir. Milyonlarca müslümanın duası var. Allahim her türlü musibetten seni korun. Recep tayyip Erdoğan...
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Birlik olmus hainler ve melunlar Yikamaz bu milleti bukalemunlar!
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyumu veriyorum: Cumhurbaskani Kulliyede ve gorevinin basinda, bizde millet olarak olumune onu destekliyoruz! Gelin bakalim ne yapacaksiniz!
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra fetö olsun pkk olsun bunları desteklyen 1 tane bile soysuz dışarda bırakılmamalı,kurumlardakilerin geçmişi iyice incelenmeli,çünkü şimdi hepsi vatansever moduna geçtiler sosyal medya hesaplarındanki eski paylaşımların hepsini sildiler.o yüzden çok dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • Göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok tehlikeli çok. Niye bu kadar gecikti bu Sözcü gazetesi operasyonu. Seçimi beklediniz tabi. Seçim olunca basın susturuluyor algısından korktunuz belli ki .... Onlar da çabuk unutmuş Sözcü'nün yediği naneyi......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!