Abdullah Gül, katılmadı! Mesaj yolladı

Abdullah Gül, daha önce katılmayacağını açıkladığı AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine mesaj gönderdi.

GİRİŞ 21.05.2017 13:29 GÜNCELLEME 21.05.2017 14:32
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha önce katılmayacağını açıkladığı AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine mesaj gönderdi.

Mesajda "Son yıllarda içeriden ve dışarıdan kaynaklanan ekonomik, sosyal ve siyasi sıkıntılara ilaveten ülkemizin bekasını doğrudan tehdit eden güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığımız olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Bu yılların geride bırakılabilmesinin ve Türkiye'nin yeniden geleceğe güvenle bakabilmesinin AK Parti'nin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü anlayış ve evrensel demokratik standartlara dayalı politika ile mümkün olacağını düşünüyorum. Bu duygularla kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 57
  • derya 6 yıl önce Şikayet Et
    büyüksün abdullah abi
    Cevapla
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gülün vallahi a si olamayiz biraz cok daha fazla saygili olsak vallahi iyi olur, bilmedigimiz seyleri Allaha havale edersek, bizlerin büyüklügü olur diyorum vesselam...
    Cevapla
  • alim 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun,o cumhurbaşkanı olmadı seni tercih etti, o senin babanın cenazesine geldi, daha bir kaç hafta önce.Dava arkadaşlığı bu değil.
    Cevapla
  • Alibaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Abdullah Gül hakkinda bilmeden bazi insanlar olmadik düsünceleri ileri sürüyorlar. Sayin Gül bunlari muhakkak üstün hosgörüsüyle gülümseyerek okuyacaktir. Rahmetli babasinin acisi daha taze iken biraz biz Müslümanlar insafli olursak ve saygi göstermesini bilirsek daha iyi olur. Sayin Gül her zaman icin Türkiyemizin kalkinmasi icin elini tasin altina koyan degerli Devletadamidir. Kisisel cikarlarini hic düsünmez. O yüce insan tarihe böyle iz birakmak istiyordur. Insallah memleketimize daha cok faydalari olur.
    Cevapla
  • Vehbi 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmadi kardeş.olmadi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'