Adana'da tehlikeli gerginlik! Polis müdahale etti

Adana'da mahallelerinde Suriyelilere ait çadırların kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, lastik yakıp, yolu trafiğe kapattı.

Adana'da tehlikeli gerginlik! Polis müdahale etti
Adana'da tehlikeli gerginlik! Polis müdahale etti
GİRİŞ 22.05.2017 06:01 GÜNCELLEME 22.05.2017 08:29
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Adana'da saat 22.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi DoğankentMahallesi'nde Suriyeli sığınmacılara ait çadırların kaldırılmasını isteyen çoğunluğu çocuk çok sayıda vatandaş, lastik yakıp, çöp konteynırlarını da barikat gibi kullanarak Karataş Caddesi'ni trafiğe kapattı.

POLİS TOMA'LARLA MÜDAHALE ETTİ

Polisin yolu açmalarını istemesine rağmen dağılmayan kalabalığa, TOMA ile tazyikli su sıkıldı. TOMA'nın olay yerini terk etmesi üzerine göstericiler, taşlarla resmi polis araçlarına saldırdı. Polisin havaya ateş açmasıyla dağılan kalabalık, yaklaşık 10 dakika sonra tekrar toplanarak yolu kapattı.

GÖSTERİCİLER GAZ BOMBALARIYLA UZAKLAŞTIRILDI

Bölgeye destek olarak gönderilen Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, iki zırhlı araçtan attıkları gaz bombalarıyla göstericileri uzaklaştırdı. Polis, ara sokaklara kaçan göstericilere daha sonra TOMA ile müdahale etti. Çevik kuvvet timleri ve zırhlı polis araçlarıyla mahallede yoğun güvenlik önlemi alan polis, eylemi örgütleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 20
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli falan diyoruz ama bunlar eşkiya gibi, biran önce ülkelerine postalamak gerekli, ajitasyon yapanlarada çok meraklısı isen evine birkaç aile alırsın diyorum, ülkesini savunmayanın ne işi var burda.
    Cevapla
  • Bahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce hükümet bu konuya el atmalıdır.yeter.dort milyon multeci mı olur.sinirlar kevgire döndü.on sene sonra bunlarda özerklik ister.
    Cevapla
  • Kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar çok yabancı nufüs yapıyı bozar 10 sene sonra 10 milyona ulaşırlar. suriyeliler misarifimizdir. fakat artık yerleşme düşünceleri iyiden iyiye arttı. bir süre sonra polis zoruyla gene gönederemezsiniz. iyilik elimizde patlamasın.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    akilli durmayani sinir disi etsin
    Cevapla
  • osmanlı fedaisi 6 yıl önce Şikayet Et
    surıyelilerin yaşlıları kadınları çocukları gelsin ama eli silah tutan erkekleri gönderin onlar vatanına sahip çıkmadığı için sınırımız terörist doldu.niye benim askerim savaşıyor niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir