Burası İstanbul! Gişelerde ilginç görüntü

Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kaldılar. Sürücülerden birinin hafif yaralandığı kazada ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Burası İstanbul! Gişelerde ilginç görüntü
Burası İstanbul! Gişelerde ilginç görüntü
GİRİŞ 22.05.2017 09:55 GÜNCELLEME 22.05.2017 10:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Naci Taner ve Sezer Kaya isimli iki sürücü aynı gişelerden geçmek için inatlaştı. Aynı anda ilerlemeye çalışan sürücüler gişelere sıkışıp kaldı. Kaza nedeniyle inatçı sürücülerden Uğur Naci Taner hafif yaralanırken olay yerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Olayın ardından gişelere sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaralı sürücü Taner'in ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Daha sonra Taner, tedavi edilmek üzere Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya karışan sürücülerden Sezer Kaya, “Ben gişelerden geçerken soldaki araba benim önüme atladı. Önüme atlayınca otomatikman bariyerlere girdik. İkimizde sıkıştık camlar falan patladı çok kötü bir durumdayız şuanda” dedi. Araçlar olay yerine sevk edilen dev vinçle üç saatlik çalışma sonucu çekildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür yinede elhamdülillah... Sonrasında birbirlerini vurmamislar..
    Cevapla
  • Mahmut Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Egea araç kiralık, kiralık araç sürücüleri umursamaz şekilde araç kullanmaya devam ettikçe ve bu araçlara bir yaptırım uygulanmadıkça bu tip kazaları daha çok görürüz. İşin ilginç tarafı kiralık araç firmalarıda büyüğünden, küçüğüne kazaları sahiplenmedikçe ve müşterilerinin hatalarının takipçisi olmadıkça bu trafik terörü sürecek.
    Cevapla
  • Hasan Kachan 6 yıl önce Şikayet Et
    o değilde şimdi ikiside otoyola girdi gözüküp, çıkış yapmayacaklar birde ordan ceza geçirirler.. :))) gidemedikleri yolun ücretinida fazlasıyla ödeceyecekler...beter olsunlar... ne olacak istanbul trafiği Allaha emanet, polis yok, denetleyen yok. polis olan yerde de arabaların içinde uyoyorlar.
    Cevapla
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce ben, önce ben dediniz değdi mi ?! Şimdi bencilliğinizin cezasını kestiniz! Yine de böyle devam edecek misiniz? Merak ediyorum.
    Cevapla
  • kaysul 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu şimdi o kadar acele ettiğiniz yere yetişe bildinizmi biraz saygı trafikte 5 sn sonra geçse ne olacakki.
    Cevapla
  • Mat 6 yıl önce Şikayet Et
    kaysul haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!