Genelkurmay Başkanı Akar'dan sert açıklama!

Genelkurmay Başkanı: "Teröristle mücadele harekatı PKK/PYD/YPG’nin yanı sıra FETÖ ve DEAŞ terör örgütleriyle de en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir."

Genelkurmay Başkanı Akar'dan sert açıklama!
Genelkurmay Başkanı Akar'dan sert açıklama!
GİRİŞ 23.05.2017 09:00 GÜNCELLEME 23.05.2017 09:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Denizkurdu 2017 Tatbikatı'na katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Teröristle mücadele harekatı PKK/PYD/YPG’nin yanı sıra FETÖ ve DEAŞ terör örgütleriyle de en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir." dedi.

DENİZKURDU 2017 TATBİKATI

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'nun; Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin sevk ve idaresinde 13 Mayıs 2017 tarihinden itibaren, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilmekte olan "Denizkurdu-2017" Tatbikat faaliyetlerini yerinde denetlemek maksadıyla, 22 Mayıs 2017 günü akşam saatlerinde Ege'de bulunan Sancak Gemisi TCG Kemalreis'e gittiği kaydedildi.

Açıklamaya göre; Akar, tatbikat faaliyetleri kapsamında gece boyunca icra edilen harekata hazırlık eğitimlerini ve su üstü atışlarını izledi, müteakiben ilgili birlik ve komutanlarla eğitim faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Akar ve beraberindeki heyet geceyi denizde geçirdi.

Tatbikatta bugün 19 ülkeden 21 yabancı askeri ataşenin de katılımlarıyla; "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetleri kapsamında muhtelif deniz eğitimleri ile güdümlü mermilerin de kullanılacağı fiili atış eğitimlerinin icra edileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • mehmed emin 6 yıl önce Şikayet Et
    "ALLAH" vatınımızı korusun,muhafazave muzerfer eylesin.çok yetime yoksula biçiraye bakıyor bu vatan.
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ver mehteri veeerrr
    Cevapla
  • çünkü 6 yıl önce Şikayet Et
    oyle bi raddeye gelindi ki ya onlar bizi bitirecek ya biz onlari bitirecegiz.pkk ypg deas uzakta sanmasin kimse.eger biz onlari bitiremezsek onlar icimize sizdiklari kisilerle gerek siyasi gerek ekonomik ve diger faaliyetlerle bize buyuk zarar verebilir gezi gibi eylemleri baslatabilirler.bu yoldan donersek buyuk yara aliriz.bunun artik herkes farkinda olmali.
    Cevapla
  • vanga 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyada söz sahibi olmak istiyorlarsa psikopat olmaları gerek.acımasız olmaları gerek.ucakla tankala topla gemiyle bu işler olmuyor herkeste var onlardan.kuzey koreye kimse gıkını cıkartamıyor olay bu.kuzey koreye kimse teröristini gönderemiyo.kimse orada bomba patlatamıyo korkuyorlar onlardan
    Cevapla
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    koreye gikini cikartmiyor diyorsunuz.bence trump daha gucu eline almadi.mesela irak icin de ayni restlesmeler olmustu ve iraka saldirildi.bir zamanlar iranla ayni restlesmeler oldu.irana da saldirilabilinirdi.fakat iranda halk oylamasiyla lider degiskligi yaptilar ve o kisi birkac hafta evvelki secimlerde secilmedi.yani ya kaleyi icten fethediyorlar ya da saldiriyorlar.kore icin bence baska planlari var.
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar direk infaz ediyorlar.bakin siz de itiraf etmissiniz.biz onlardan farkliyiz.hani birileri bizde de korede de dikdator var diyordu ya.bakin gorun iste bizdeki sistemin nasil isledigini.haberlerde goruyiuz orada biri hakkinda bir hainlik duyumu alindiginda hemrn infaz ediyorlar.teror eylemi yapiliyor hemen hemen butun ulkelerde yapiliyor yabanci kanallarda bazen denk geliyorum ben.
    Cevapla
  • Deli Ibram AKKURT.. 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadarrrr.annadın mı......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt