Antalya'da inanılmaz görüntü! 7 hortum birden...

Antalya'da ender rastlanan bir görüntü ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.05.2017 12:10 GÜNCELLEME 23.05.2017 16:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya Kumluca'daki Gelidonya Feneri'nden Likya Yolu yürüyüşüne çıkan bir ekip, denizde aynı anda oluşan 7 hortumu görüntüledi. Hortumlardan 4'ü denize kadar inerken, 3'ü havada oluşup kayboldu.

Hafta sonu İstanbul'dan Kumluca'ya gelen 40 banka çalışanı, tarihi Likya Yolu güzergahındaki doğa yürüyüşünde, nadir rastlanır bir doğa olayıyla karşı karşıya geldi. Likya Yolu güzergahındaki tarihi Gelidonya Feneri'ne çıkan grup, buradan Beşadalar manzarasıyla birlikte Akdeniz'de aynı anda oluşan 7 hortumu izledi.

Yürüyüş grubundan Tufan Çetiner, hortumları görüntüledi. Gelidonya Feneri'ne çıktıklarını, Adrasan istikametine giderken denizde oluşan 7 hortum gördüklerini belirten Çetiner, “Yan yana oluşmuşlardı. 4'ü denizle bağlantı kurdu, 3'ü ise havada oluşup daha sonra kayboldu. Yaklaşık yarım saat kadar bu görüntü sürdü. Ben hayatımda hiç böyle sahne görmedim, çok etkileyiciydi" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ayet 6 yıl önce Şikayet Et
    deprem i de bir doğa olayı derler ama kuran i kerimde bir ayette allah cc şoyle der kullara musibet,bela,afat göndermem kullar istemedıkten sonra ,yorum sizin
    Cevapla
  • dobracı-izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    hortuma şaşmayın yapana bakın yapanı bilin avrupa tutturmuş doğa olayı deprem doğa olayı her şeyin bir sahibi var kainatında bir sahibi var dünya dönüyor altında motormu var kim döndürüyor onu söylemiyorsunuz önce hakikatleri söyleyin saklamayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri