10 ay sonra ilk kez görüntülendi!

Hulusi Akar'ın darbe girişiminin ardından tutuklanan emir subayı Levent Türkkan 10 ay sonra ilk kez görüntülendi. Türkkan yakalandığında yüzündeki morluklarla gündeme gelmişti.

GİRİŞ 23.05.2017 15:36 GÜNCELLEME 23.05.2017 16:13
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün çatı davasında ikinci günden bomba ifadeler gelirken darbeden sonra tutuklu generaller de objektiflerin önünde kelepçeli halde boy gösterdi. O isimlerden biri de Levent Türkkan'dı.

YÜZÜNDEKİ MORLUKLARLA HATIRLANIYOR

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın darbe girişiminin ardından tutuklanan emir subayı Levent Türkkan 10 ay sonra ilk kez görüntülendi. Levent Türkkan'ın darbe gecesinde yüzündeki morluklar kameralara yansımıştı. FETÖ hesabına Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı dinleyen ve odasına böcek yerleştirmekle suçlanan Levent Türkkan verdiği ilk ifadelerde bomba itiraflarda bulunmuştu. Levent Türkkan'n Çatı davasında vereceği ifade de büyük önem taşıyor.

HAPİSTE TOPARLANMIŞ

Levent Türkkan'ı darbe gecesinden sonra objektiflere yansıyan görüntüsüyle hatırlanıyordu. 10 ay sonra kelepçeli olarak objektiflere yansıyan Levent Türkkan hayli toparlanmış göründü.

YORUMLAR 46
  • ömer f 6 yıl önce Şikayet Et
    bu şeresiz hainlere böyle elbise giydirilmelerini kınıyorum tek tip tulum elbise giydirilip,üzerine hain yazılması lazım.
    Cevapla
  • Doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste yatan adi ve hain suçluları idam getirmiyorsanız gönderin kanal istanbul projesine verin kazmayı ça Lışsınlar hainler
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    kravat takmamış bunlar. iyi hal yok.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    turuncu tek tip kıyafet giydirilsin abd de olduğu gibi
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin ve senin gibi hayinlerin hem bu dünyasını hem ahiretini oerişan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor