Sözcü'nün kritik ismi teslim oldu!

Sözcü Gazetesi’nin bazı yöneticileri hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde her yerde aranan gazetenin mali işler müdürü Yonca Kaleli savcılığa teslim oldu.

Sözcü'nün kritik ismi teslim oldu!
Sözcü'nün kritik ismi teslim oldu!
GİRİŞ 23.05.2017 16:05 GÜNCELLEME 23.05.2017 17:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fethullahçı Terör Örgütü adına suç işledikleri gerekçesiyle Sözcü Gazetesi’nin bazı yöneticileri hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde her yerde aranan gazetenin mali işler müdürü Yonca Kaleli savcılığa teslim oldu.

FETÖ/PDY adına suç işledikleri iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan ve geçtiğimiz günlerde polis operasyonu gerçekleştirilen Sözcü Gazetesi'nin 4 yöneticisinden biri olan Yonca Kaleli, operasyonun başladığı gün olan 19 Mayıs'tan bu yana her yerde aranıyordu.

TESLİM OLDU

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin adresinde bulamadığı ve yaklaşık 4 gündür bulunamayan Yonca Kaleli bugün ortaya çıktı. Kaleli, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek soruşturmayı yürüten savcılık birimlerine teslim oldu.

Kaleli'nin bir süredir Sözcü Gazetesi'nde mali işler müdürü olarak görev yaptığı ve gazetenin bazı şüpheli para hareketlerinden dolayı soruşturmaya dahil edildiği iddia edildi.

SABAH

YORUMLAR 3
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    gazetenin hesaplarına avrupa ülkesinden destek para geldiyse kesinlikle derincilerle ve dış güçlerle çalışmıştır
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç umurunda bile değil arkadında dağ gibi AB ve CHP var . bi halt olmaz sırma saçlı badem gözlü pırıl pırıl insan oluverir hemen . yaptığı aşağılık twit ise bize miras kalır.
    Cevapla
  • VATAN SEVDALISI 6 yıl önce Şikayet Et
    4 gün sonra teslim olduğuna göre delilleri karartmıştır kesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri