'Türkiye batıyor' diyen CHP'lilere sokak şoku!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun iletişimden sorumlu yardımcılığını yapan Yasemin Öney, sokakta vatandaşın nabzını ölçtüğüne pişman oldu.

GİRİŞ 23.05.2017 17:19 GÜNCELLEME 24.05.2017 09:12
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında desteklerinden dolayı Sultangazi ilçesindeki partililere teşekkür ziyaretinde bulundu.

CANKURTARAN'IN ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

Cankurtaran'ın konuşması sürerken yanına yaklaşmak isteyen bir genç, polis ekiplerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Bir vatandaş ise Cankurtaran'ın, hükümete yönelik eleştirilerini reddetti.

Cankurtaran'ın, KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve işlerine dönmek amacıyla açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın gözaltına alındığını belirtmesi de tepkiye neden oldu.

"CHP BU GİDİŞLE İKTİDAR OLAMAYACAK"

"CHP'nin iktidar olmadığı dönemdeki bazı suçlamaları da CHP'ye yapmak maalesef AKP'nin algı yönetimidir." diyen Cankurtaran'a, bir kadın, "CHP bu gidişle de iktidar olamayacak." diye karşılık verdi.

Eleştirilerin ardından Cankurtaran, "Güzel vallahi, çok güzel Türkiye..." sözleriyle yanıt verdi.

KAYNAK: EMİNHABER.ORG
YORUMLAR 75
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    ama şimdi her saat başı her gün bankalardan cep telefonlarımıza çağrı geliyor kredilerimiz düştü anında kredi diyorlar önceden sağlam kefilde getirsen kırk dereden kırk katır getiriyorduk.,aslında bu chp,li sözde cankurtaran özde Türkiyemizin ve dahi insanlarımızın canını karartan eski yıllara dönülsün istiyor ama işte dolaylı yoldan yerine böyle karacahil söylemler ile bizleri kandırmaya çalışması hem ÇOOK komik hemde acınası bir durum.,
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında ben bu HOŞ hanımefendiye kızamıyorum çünkü batıyor dediği Türkiyemiz,de insanlarımız son sisten son model cep telefonu için kuyruğa giriyorlar yada haftalar ve aylar öncesinden sipariş veriyorlar peki yeni"CUVED"tv,lere ne demeli düşünüyorum,da bundan oN5 sene önce ev ve araba kredisi ihtiyaç kredisi çekmek almak hangimizin haddi neydi o zamanlar faizler %60 larda idi hele bankaya kredi çekeceğim dediğinde banka görevlisi vatandaşlarımızı küçümser şöyle tepeden bakarlardı..,,
    Cevapla
  • MESUT 6 yıl önce Şikayet Et
    Şahane kapak yapmışlar. Ama yüzü utanmaz bunların. Ancak fitne fesat hainlik bölücülük peşindeler.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP,nin 1970,li (Açız_öldük_Bittik_Battık) Devrimci zihniyetlerinin 2019,a kadar süreleri var! Yeni Sistem Başkanlıkla bunların sonu gelecek?. :)).
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Halk Partisi batıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler