İbret verici manzara.. Sağlık ekipleri bakıp gitti

Beyoğlu’nda kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle boş bir arazide sızan bu hale geldi.

GİRİŞ 24.05.2017 10:20 GÜNCELLEME 24.05.2017 12:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul’un göbeği Beyoğlu’nda uyuşturucu maddenin etkisiyle boş bir arazide sızan gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen 29 yaşındaki R.E., Kurtuluş Deresi Caddesi üzerindeki boş bir arazide sızdı. Gencin hareketsiz bir şekilde yattığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yerde yatan genci kendine getirdi. İbret verici manzaranın yaşandığı olayda genç, ekiplere uyuşturucu madde kullandığı söyledi. Durum karşısında bir şey yapamayan ekipler, herhangi bir müdahalede bulunamayarak olay yerinden ayrıldı. Çevredeki vatandaşlar ise gencin içler acısı haline bakakaldı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

YORUMLAR 4
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaklaşık bir aydır bu ve buna benzer haberler sürekli gündem de neden
    Cevapla
  • milli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz açısından en büyük tehdit.Çok ciddi tedbir alınmalı.Yarın geç kaldık dememek için.Bu işin şakası yok...
    Cevapla
  • yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbul uyuşturucu satıcılarının ana merkezi topluma açık olan yerlerde uyuşturucu testleri yapılmalı uyuşturucu bağımlıları tedavi edilmeli
    Cevapla
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    15-35 yaş arası gençlerimiz sigara içer gibi bonzai kullanıyorlar.içmesi serbest satması serbest kime ne diyelim.ama direksiyona geçip birilerinin ölümüne sebep olduğunda bunun hesabını kim verecek.uyuşturucu satanların asılmasını,içenlere altı ay hapis cezası verilmesi lazım.gençlerimiz heba oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler