Başhekime makam odasında silahlı saldırı!

Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Said Belirgen, makamında silahlı saldırıya uğradı.

GİRİŞ 24.05.2017 12:20 GÜNCELLEME 24.05.2017 14:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Medikal malzemeler satan Sercan Gök, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Said Belirgen'in makam odasına girerek tabancayla ateş etti, ardından aynı silahla intihara kalkıştı. Saldırının alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞHEKİM AĞIR YARALI

Ağır yaralı Prof. Dr. Belirgen ile saldırgan Sercan Gök, aynı hastanede tedaviye alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen'in silahlı saldırıya uğraması olayı ile ilgili Valilikten açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, "24.05.2017 tarihinde saat 11.45 sularında Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sait Berilgen, makam odasında silahlı saldırıya uğramıştır. Ağır yaralanan başhekim Berilgen, hastanemizde tedavi altına alınmıştır. Kimliği tespit edilen saldırgan şahıs, olayın akabinde intihar girişiminde bulunmuş ve tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

 

 

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 9
  • Z. Ç 6 yıl önce Şikayet Et
    Doktoru şikayete gelen hasta yakınlarını(Bingölden , Muştan , Tunceliden) özel güvenlik güçleri ile içeri almayan ve özel güvenlik güçlerine kesin talimat veren başhekimi nasıl biri elini kolunu sallayarak ve silahla içeri girip vuruyor ......
    Cevapla
  • Mete 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah. Ailesine bağışlasın. Sorunlarımızı hukuk çerçevesinde çözmek olması gereken tabi. Böyle şeylerin olması toplumsal bir sorun haline gelmeye başladı. Kamuda özellikle. İki tarafı da ele alarak kapsamlı ve önleyici çalışmaların yapılması gerek.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Gözüne çöp kaçsa devleti arayanlar,o çocukları doğurup ne yapar ne eder hiç aramayan eline 3 bin liralık telefonu tableti kendi işine bakanlar anaları babaları sorgulayamayanlar SİZ TOPLUM İÇİN BU GÜNE KADAR NE YAPTINIZ
    Cevapla
  • Mete 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bir olay ancak sağlıkta yönetim anlamında çok büyük sorunlar var. Kraldan kral özellikle pratisyen hekim yöneticiler arkalarına parti teşkilatında alarak hem personele hem işverene zulüm ediyorlar resmen. Adalette sağlanamıyor nedense şikayet ediyorsun elinde patlıyor. Sen suçlu oluyorsun.
    Cevapla
  • Nurullah YEŞİLMEN 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim acil şifalar versin çok değerli bir şahsiyettir ülkenin böyle dürüst insanlara ihtiyacı var.lütfen dua edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı