Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 2019'da Türkiye'nin tamamında ikili eğitime son verileceğini ve tam gün eğitime geçileceğini belirtti.

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor!
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor!
GİRİŞ 25.05.2017 06:04 GÜNCELLEME 25.05.2017 06:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Müsteşar Tekin, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Keçiören Halk eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen yıl sonu sergisinin açılışında konuştu.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren halk eğitim merkezlerinin çalışmalarına değinen Tekin, şunları söyledi:

TAM GÜN EĞİTİME GEÇECEĞİZ

"Tam gün eğitime geçeceğiz. Okullarımız, normal eğitim öğretim bittikten sonra derslik ihtiyacı olan, kurs açmak isteyen halk eğitim merkezlerimizin ortak kullanımına sunulacak. Halk eğitim merkezleri şu anda okullarımızdan sınırlı derecede yararlanıyor. Ancak okullarımızın halk eğitim merkezlerimizin kullanımına açılmasıyla birlikte halk eğitim merkezleri daha büyük bir rahatlığa kavuşacak. İnşallah 2019 yılında Türkiye'nin tamamında ikili eğitime son vermiş olacağız."

YORUMLAR 27
  • dddd 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki okulların neredeyse iki katı okul olması demek. Bu 2025'e anca yetişir. Kesin yapılsın bence. Çocukları sabahın 7sinde okula dikmenin bir anlamı yok. Zaten özel okulların çoğunda tam gün eğitim var.
    Cevapla
  • TOPRAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam gün eğitim ne demek? Bilen cevap yazsın lütfen..
    Cevapla
  • öğrenci 6 yıl önce Şikayet Et
    sabahçı öğlenci olmayacak demek
    Cevapla
  • mehmet54 6 yıl önce Şikayet Et
    büyükçekmece mimaroba orteokulu sınıflar 40-45 kişi ve ikili eğitim var,200 m.aşağıda sağlık ocağı yanında 25 dönüm devlete ait arsa var ve tekbir çivi çakılmıyor,2019 da tekli öğretim olacaksa burada inşaat başlamış olmalıydı,istanbul m.eğitimmi büyükçekmece ilçe m.eğitimmi uyuyor bilmiyoruz.
    Cevapla
  • Eğitim 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl geçeceksin çok merak ediyorum.60 kişilik sınıflarla mı?Önce okul aç veya yarısı boş ortaokulları bir düzene sok.İlkokul olmadan diğerleri olmaz.Sallamakla bu iş olmuyor.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    çorum atatürk ilkokulu konferans salonları bile sınıf yapılacak sınıflar çok kalabalık olacak ya derslik yapın yada bu okulu en azından 2019 a kadar erteleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız