Kılıçdaroğlu, vekilleri yataktan kaldırıp...

FETÖ’nün en önemli yayın organlarının başında gelen Zaman ve Bugün’e kayyum atanması üzerine Kılıçdaroğlu milletvekillerini gece yataklarından kaldırıp gazeteye göndermiş...

Kılıçdaroğlu, vekilleri yataktan kaldırıp...
Kılıçdaroğlu, vekilleri yataktan kaldırıp...
GİRİŞ 25.05.2017 07:21 GÜNCELLEME 25.05.2017 07:27
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün yayın organları Zaman Gazetesi ve İpek Medya’ya kayyum tarafından el konulması üzerine CHP’li milletvekilleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gazete binalarına gitmiş.

Özellikle Balyoz ve Ergenekon kumpas davalarında tutuklu olan CHP’li Mustafa Balbay, Tuncay Özkan,  Dursun Çiçek gibi isimler, CHP’li milletvekillerinin FETÖ'nün eylemlerine destek vermesinden rahatsız oldu. Bu rahatsızlık partinin ö dönem Meclis'teki grup toplantısının en önemli tartışma konusu olmuş. Bir milletvekili, “Partimizde onca kumpas mağduru varken sizin orada ne işiniz vardı?” diye sordu.  

GENEL BAŞKAN İSTEDİ

Milletvekillerinin bu eleştirisine yanıtı ise CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’den geldi. Erdem, “Biz kendi isteğimizle oralara gitmedik. Bizi Genel başkan yataktan uyandırıp gönderdi. Basın özgürlüğü için oraya gittik” şeklinde yanıtladı. Bu durum kumpas mağduru milletvekillerini daha da kızdırdı. Kılıçdaroğlu, eleştirilerin dozunu artıran mağdur vekillere “Ben sadece basın özgürlüğü için oraya gitmelerini istedim. Sizin davanızın en büyük savunucusuyum” yanıtını verdi. 

ERDEM'İN YALANLARI

Eren Erdem ile ilgili iddialar bununla da sınırlı değil. ‘Sarin gazı’ yalanıyla Türkiye’yi dış basına ihbar eden Erdem, son olarak da darbenin kilit ismi Adil Öksüz’ün Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüştüğü yalanını ortaya attı. Kendisine belge soranlara ‘Bunun belgesi MİT’te” diyen Erdem’in, Kılıçdaroğlu’nun bazı açıklamalarda söylediği tutarsız iddialarının kaynağı olduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun bir açıklamasında “AK Partili vekillerde ByLock var” yalanının kaynağının da Erdem olduğu belirlendi. MYK üyeleri, Kılıçdaroğlu’na "Erdem'in tutarsız iddialarını kamuoyuyla paylaşmanız bizi zor duruma sokuyor. Bunları belgeleyip açıklamanız daha doğru olur” dedi.  

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 35
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: anlaşıldı. sen adam olmayacaksın. seni başa getirende hata. sayın kılıçtaroğlu. hep hata , hep hata. hiç düzgün bir işin yok senin.
    Cevapla
  • Mehmet Çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım fetö senin koltuğunu kurtarabilecekmi.
    Cevapla
  • Fırtına 25 6 yıl önce Şikayet Et
    Dobracı-İzmir2 kardeş dosdogru anlatmış... Benim yorumum da şudur: Soyu belirsiz olanlardan soylu davranış beklenemez...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kuru fasülyeden sütlaç olmaz
    Cevapla
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın eli mahkum kemalin, erenin, tanalın, gürselin. hepsi bağlanmış.yoksaaaa......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler