Otomobil, emniyet şeridindeki TIR'a çarptı: 4 ölü

TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.05.2017 09:46 GÜNCELLEME 25.05.2017 10:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

DÜZCE'de bu sabah bir otomobilin, TEM otoyolu lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran TIR'ın, araçtan inen sürücüsü ve dorsesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde TEM otoyolunun Gümüşova rampaları mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Hasan Bilen yönetimindeki 67 LY 898 plakalı TIR'ın lastiği patladı. Hasan Bilen, TIR'ı emniyet şeridinde durdurup araçtan inerek, dorsenin arka kısmına geçti. Bu sırada arkadan gelen Okan Yılmaz Şentürk'ün kullandığı 33 CVA 85 otomobil, önce TIR sürücüsü Hasan Bilen'e, sonra da dorseye ve bariyerlere çarpıp yol kenarına savruldu.

4 KİŞİ ÖLDÜ

TIR sürücüsü Hasan Bilen ile hurdaya dönüp tavan kısmı tamamen yırtılan otomobilin sürücüsü Okan Yılmaz Şentürk, yanında bulunan Bidar Duman olay yerinde hayatlarını kaybetti. Otomobilde bulunan Behsat Doğan ile Fatih Yıldız ise ağır yaralandı. Behsat Doğan, kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fatih Yıldız'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • NNNN 5 yıl önce Şikayet Et
    ahhh be abimm 1 yıl oldu ama acın hala ilk günkü gibi . :(
    Cevapla
  • nnnnnn 6 yıl önce Şikayet Et
    emniyet şeridinden hızla geçmeye çalışmak çok tehlikeli oluyor ölenlere allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • said 6 yıl önce Şikayet Et
    hız hız malesef hız ve dalgınlık
    Cevapla
  • hız 6 yıl önce Şikayet Et
    ölenlere allah rahmet eylesin ,yazık hız yapmayı öğrendikte durmayı bir turlu öğrenemedık ,araçlar bastınmı gidiyor ama durmak gerektimi o yok ,ülkemizde olan araçların yuzde 90 nında 100 km den sonra kumanda senın elinde olmaz sonuç bu olur ,gideceğimiz yere 100 km ile gitsek ne kaybederız ,hele gençlerimizde yanlış bir algı var şoforluğu hız a bağlıyorlar hizlı gidiyorsan şoforsun gibi ,halbuki şoforluk gideceğin yere kazasız varabilmek gerektiğinde durabilmektır ,90 km ile giden bir aracın lastiği patlarsa her an durabilir ama 100 km den fazla surat yapan aracın lastiğine bir çivi geçse araç nereye takla atayım diye yer arar ,demekki şoforluğunu bir çivi yok ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı