Batman'da bombalı saldırı

Batman'ın Kozluk ilçesi Yedibölük köyü mevkiinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, sivil bir aracın geçişi sırasında infilak etti.

GİRİŞ 26.05.2017 20:27 GÜNCELLEME 27.05.2017 07:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yedibölük ve Bölükkonak köyleri arasındaki yola PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Kozluk ilçesine bağlı Yedibölük ve Bölükkonak köyleri arasındaki yola, terör örgütü PKK mensuplarınca el yapımı patlayıcı tuzaklandı.

El yapımı patlayıcı, PKK'lı teröristlerce, karakola malzeme taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada araçta bulunan İdris Yüksel (36) hayatını kaybetti, İlyas Çetinbaş (45) ağır yaralandı.

Çetinbaş, Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede terör örgütüne yönelik operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 13
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurt içindeki pkk lı haşerelerin soyu kurudu sayılır. Tek tük kalanların da itlaf edilecekleri gün yakındır. Haşere gibi yaşadınız haşere gibi gebereceksiniz. En büyük zararı da HAİN olarak kendi ailenize verdiniz. İslam düşmanlarının elde edeceği tek şey Cehennem ateşi olacaktır.
    Cevapla
  • milli irade 6 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi billahi liderimiz başkomutanımız recep Tayyip Erdoğan için ölürüz bide bu cennet vatann için elhamdülillah
    Cevapla
  • milli irade 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık nerde olursa olsun bi olay oluyursa ordaki bütün devlet adına calışan a z ye bütün birimlere bakacaksın fetö varmı buda da fetöye le mücadelede bi teknik çünkü bu aziz vatanı liderimiz başkomutanımız devirmek için bunlar cok seye göz yumdu alçak hain oglu hainler
    Cevapla
  • milli irade 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu pis fetöcüler gerek emniyet gerek istihbarat gerek askeriyede devletin en kılcal yerlerinde sızmışlardı ve sayın liderimizi başkomutanımızı ve hükümetini devirmek için cok şeye göz yömüyorlardı 15 tememmuz dan sonra bunlar sökülüp atılmıştır allahın izniyle devletimiz ordumuz emniyetiniz artık daha daha güçlüdür
    Cevapla
  • kozluklu 6 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi ramazan hurmetine pkk yi helak eyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı