FETÖ oyunu... Prize monte edilmiş şekilde bulundu!

FETÖ soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı nedeniyle kapatılan Şifa Üniversitesi Hastanesinin ek hizmet binasında, gizli kamera olduğu değerlendirilen düzenek bulundu.

FETÖ oyunu... Prize monte edilmiş şekilde bulundu!
FETÖ oyunu... Prize monte edilmiş şekilde bulundu!
GİRİŞ 27.05.2017 16:34 GÜNCELLEME 27.05.2017 16:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir'in Basmane semtindeki binada süren tadilat sırasında bir odada prize  monte edilmiş düzenek gören çalışanlar, durumu polise bildirdi. Binaya giren İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi  ekipleri, gizli kamera olduğu değerlendirilen düzeneğe el koydu. 

16 AYRI NOKTADA DAHA VAR

Yapılan araştırmada, binanın 16 ayrı noktasına da benzer kabloların  çekili olduğu belirlendi. El koyulan gizli kamera benzeri düzenek ile binanın değişik  noktalarındaki kabloların çalışma sisteminin tespit edilmesi için i ncelemenin  sürdüğü bildirildi. Öte yandan, gizli kamera benzeri düzeneğin bulunduğu 2. kattaki odayı  hemşirelerin dinlenme odası olarak kullandıkları ileri sürüldü.

YORUMLAR 3
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim bina yeni bu tesisatlari yapanlar uzaydan gelmedi dimi kim bunlar bu teknik sistemi baska yerlere kurmusmu ogrenneliyiz
    Cevapla
  • RAMAZAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne biçim hayat aboov artık kız arkadaşımızın elini bile tutarken etrafa bakmak zorundayız.....Gözler her yerde...Bu ne yav......Bu ne yav.....
    Cevapla
  • HÜSEYİN 6 yıl önce Şikayet Et
    İslama virüs soktular, ümmeti parçaladılar, haçlılar dahi İslama bu kadar zarar veremedi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri