Hastalanan anneleri için ambulansı kaçırdılar!

Trabzon, önceki gün fıkra gibi bir olaya sahne oldu. Anneleri için ambulans çağıran kardeşler havaya ateş açınca sağlık ekibi kaçtı.

Hastalanan anneleri için ambulansı kaçırdılar!
Hastalanan anneleri için ambulansı kaçırdılar!
GİRİŞ 28.05.2017 10:25 GÜNCELLEME 28.05.2017 10:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kavga eden U.S. ve O.S. kardeşler, anneleri rahatsızlanınca ambulans çağırdı. U.S. ambulans gelirken silahını ateşleyince, sağlık ekibi aracı bırakıp kaçtı. 3’üncü kardeş, şoför koltuğuna geçip annesini hastaneye götürdü.

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’ne bağlı Bahçecik Mahallesi’nde yaşayan U.S. ve O.S. adlı 2 kardeş arasında kavga çıktı. Kavga sırasında anneleri rahatsızlanınca, 2 kardeş 112 Acil Servis’i arayarak ambulans çağırdı. Kısa süre sonra ambulans olay yerine ulaştı ancak kavgaya devam eden kardeşlerden U.S. silahını çekerek havaya ateş etmeye başladı.

Ambulansın şoförü İ.K. ve sağlık ekibinde bulunan A.T ile E.B., silah sesinden korkarak ambulansı terk etmek zorunda kaldı. Bu sırada rahatsızlanan kadını, yakınları ambulansa koydu. Sağlık ekibinin kaçmasının ardından ambulansın direksiyonuna U.S. ve O.S.’nin ağabeyleri E.S. geçti ve rahatsızlanan annesini hastaneye götürmek için yola çıktı. Olay yerinden uzaklaşan sağlık ekibi, 155 Polis İmdat hattını arayarak kendilerine silah çekildiğini ve ambulansın kaçırıldığını bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, ambulansı takibe alıp hastaneye kadar izledi. Başka bir ekip de silah kullanan U.S.’yi mahallede gözaltına aldı. Sağlık ekibi kaçtığı için annelerini hastaneye ulaştıran diğer 2 kardeş hakkında ise işlem yapıldı. Ancak ikili gözaltına alınmadı. U.S. de savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türk Sağlık Sen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada saldırıyı ve saldırganları kınadı.

HABERTÜRK

YORUMLAR 8
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    içeri atmak falan çözüm değil arkadaşlar. Hata yine uygulamalarda. Amerikan 911 i nasıl çalışıyor. Olay ihbarı geldiğinde önce olay yerine polis ekibi yönlendirilir. Daha sonra eğer ambulans lazımsa ambulans, itfaiye lazımsa itfaiye, başka bi ekip lazımsa o yönlendirilir ama ilk önce üniformalı polis gönderilir o poliste ortamı güvenli hale getirir. bu şekilde uygulansa kimse silah çekemez ambulans kaçıramaz yada doktor dövemez. Uygulama gözden geçirilmeli bence.
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye birakiyorsunuz tam bir rezalet temelin fikralarina bir yenisi eklendi
    Cevapla
  • hikmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kanunlarımız teşvik edici caydırıcı değil bu yüzden türkiyede işlenen hadiseler yapanın yanına kar kalıyor....RTE t.c nin yasalarına acilen bi el atıver...
    Cevapla
  • koyun ali 6 yıl önce Şikayet Et
    fıkra değil rezalet
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    olayda silah kullanan ve akrabasına çekecek kadar sinirli olanlara silah vermeyeceksin böyle olaylarda ortalığı karıştıranlarada hapis vermezseniz bu olayların sonu glmez
    Cevapla
  • hülooo 6 yıl önce Şikayet Et
    silah veren yok ki adamlar dagların tepesinde silah yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı