Asker önce işaretledi sonra imha etti!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin kullandığı 8 odalı sığınak ve barınak kullanılmaz hale getirildi.

Asker önce işaretledi sonra imha etti!
Asker önce işaretledi sonra imha etti!
GİRİŞ 29.05.2017 17:36 GÜNCELLEME 30.05.2017 00:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, 10. Komando Tugay Komutanlığınca 24-27  Mayıs tarihlerinde Tatvan'a bağlı Özekli, Sallıca ve Dönertaş köyleri kırsalında  "Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Bozarslan-6 Operasyonu" gerçekleştirildiği  belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Operasyon kapsamında farklı noktalarda kadın ve erkek bölücü terör  örgütü mensuplarının birlikte kullandığı değerlendirilen 8 odalı sığınak 'kadın  teröristlerin kullandığı oda, telsiz odası, mutfak, tuvalet ve kanalla bağlı  erkek teröristlerin kullandığı oda, telsiz odası, mutfak, tuvalet' ile depo  olarak kullanılan barınak tespit edilmiştir. Ayrıca el yapımı patlayıcı yapımında  kullanılacağı değerlendirilen malzemeler ile yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.  Tespit edilen sığınak, depo olarak kullanılan barınak ve ele geçirilen  malzemeler, cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilerek kullanılamaz  hale getirilmiştir."

Açıklamada, güvenlik güçlerinin bölge halkının da desteğiyle huzur ve  güvenliği sağlamak maksadıyla, il genelinde teröristlerle mücadelesini  kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

YORUMLAR 4
  • CAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya fare gibi ininizde gebereceksiniz yada teslim olup silahınızı bırakacaksınız. Bu asker bu polis size her yeri dar ediyor edecek sonunuz belli.
    Cevapla
  • dogruymuş 6 yıl önce Şikayet Et
    bugün osmaniyeli şehidin annesi,aglayarak o tarla farelerini sevindirmeyecegim kuzum diyordu...
    Cevapla
  • Tohat'li Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    allah askerimizi koruyucumuzu polisimizi korusun insallah.
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya dagda bulursun yada fare deliklerinde eteklileri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!