3 ilde FETÖ operasyonu: 25 gözaltı

Adana'da merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/YDY) yönelik yapılan operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.05.2017 09:51 GÜNCELLEME 30.05.2017 10:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen fark meslek grupların çok sayıda kişinin adresine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekiplerince operasyon düzenlendi. 

Adana merkezli İstanbul ve Şanlıurfa'da yapılan operasyonda ekipler, 25 kişiyi gözaltına aldı. Adana'da gözaltına alınanlar, sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer illerde alınan şüphelilerin ise aynı gün içinde Adana'ya getirileceği belirtildi. 

YORUMLAR 2
  • ali yuldirimm 6 yıl önce Şikayet Et
    turbanli bacilari yakalamislar
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iyice güney illerimize dadandı. baktılar Anadolu dan bunlara destek yok. ne yapalım seküler kesimi kandırmak daha kolay, hem Kemalist ve Kominist ayaklarına da yatar bu milletten kurtuluruz zannediyorlar. yemezler fetöşler tıpış tıpış adaletin yolunu bulacak bu millete hesap vereceksiniz. bu kadar kamuflaj artık sizi saklamıyor. girdiğiniz her kılıkta bu adalet sizi indiğiniz inlerin en dibinde bile olsanız yakalayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin