Böyle getirilmişti... Mahkeme kararını verdi!

Beykoz'daki evine 17 Mayıs'ta yapılan operasyonla gözaltına alınan şuç örgütü lideri Sedat Şahin'in aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 30.05.2017 14:38 GÜNCELLEME 30.05.2017 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Mayıs tarihinde Beykoz’da bir villaya baskın düzenlemiş, suç örgütü lideri Sedat Şahin ile 2 adamı, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan organize suç örgütü lideri Sedat Şahin, 14 günlük gözaltı süresinin ardından bugün yoğun güvenlik önlemleri altına adliyeye sevk edildi. Sedat Şahin'in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

ZIRHLI ARAÇLA ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 14 günlük gözaltı süresinin ardından emniyette işlemleri tamamlanan Sedat Şahin ve beraberindeki 2 adamı, polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri altında emniyetten çıkarıldı. Mavi takım elbise ve kravatlı olduğu gözlenen Şahin, polis eşliğinde zırhlı polis aracına bindirildi. Şahin ve adamları, emniyetten polis eskortu ile Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • istanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    adalet yerini bulmus helal olsun boyle mafyacilara acimayin fazla buyumeden kafalarini ezin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri