İzmir'de katliam! Eşini ve çocuklarını öldürüp...

İzmir'in Bornova İlçesi Çamdibi Semti'nde Samet Ergu (29), eşi Serap Ergu (34) ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

GİRİŞ 30.05.2017 15:54 GÜNCELLEME 30.05.2017 16:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay, Bornova ilçesi 5107 Sokak'ta meydana geldi. Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan ve uzun zamandır psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Sami Ergu (29) evde cinnet geçirdi. Genç adam burada önce tartıştığı eşi Serap Ergu (34)'yu ve ardından 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'yu bıçaklayarak öldürdü. Sami Ergu, cinnetin ardından da elindeki bıçağı vücuduna saplayarak intihar etti. 
Olay Sami Ergu'nun kardeşi Sabit Ergu (29) tarafından fark edildi. Ergu eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşarak hemen durumu sağlık ekipleri ve polislere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Polisler, bölgeyi güvenlik şeridine alarak bir inceleme başlattı. 

Öte yandan, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerine gelerek bilgi aldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Sami Ergu ve Serap Ergu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekiplerinin bölgede incelemesi devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar eşlerine yardımcı olmalı ne konuştuklarına dikkat etmeli.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Zor bir durum. Yazık olmuş... Yakınlarına Allah sabır versin
    Cevapla
  • r.t.ee 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu konusmak icin konusma bea adam.bunun memleketteki kanunla ne alakasi var adam cinnet getirmis ve sonunda kendi caninada kiymis bunun kanunla ne alakasi var idam olsa ne yazar olmasa ne yazar adam kendinide oldurmus zaten.
    Cevapla
  • izmir-çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    psikoloji uzmanları incelesin hastanın geçmişini ,psikolojik hastalığın çoğu küçükken kazanılıyor anne baba şiddetinde yetişmiş biri olabilir.aşırı baskı ve şiddet ortamında yetişmiş olabilir.bunlara geçim sıkıntısı ve iş sıkıntısı eklenince azıcık sinirli olayda alsana panter parçalayacak yer aranıyor.en kötü tavır biri aşırı sinirli iken eşi veya etrafındakiler bağırıp kafa tutmasın ters etki yapıyor aşırı sinirliyi hesaba çekmeye kalkmasın sakinleşince konuşsun vesselam
    Cevapla
  • izmir-çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bölgede inceleme devam etse ne yazar ölen ölmüş psikoloji uzmanları olayı incelesin yılladır psikolojik rahatsızlıklar birikimler patlama anı sonra herşey oluyor.anlamadığım çocuğun sucu ne onu niye öldürüyor hayret durum allah kimseye kötü sinir ve bunalım vermesin çok zor akrabalar şimdi perişan olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!