500 polisle eş zamanlı baskın!

Adana’da çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi yakalandı.

GİRİŞ 03.06.2017 09:34 GÜNCELLEME 03.06.2017 09:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekiplerince,  çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.Özel Hareket polisinin de desteği ile 500 polisle daha önceden belirlenen 47 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Mahallelerde zırhlı ekip aracı gidip güvenlik önlemi aldı, ardından özel hareket polisleri uzun namlulu silahla çevrede güvenlik önlemi aldı.



EVLER DİDİK DİDİK ARANDI

Söz konusu şahısların evlerine özel hareket polisleri koçbaşlarıyla kapıları kırarak içeri girdi. Polis şahısların evlerini didik didik aradı. Operasyonda "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti, güvenin kötüye kullanılması, kumar için yer ve imkan sağlama, mala zarar verme, ruhsatsız silah ve mermi bulundurma ve resmi belgede sahtecilik" suçlarından kesinleşmiş hapis cezası olan 15 şahıs yakalandı.

YORUMLAR 3
  • dna 6 yıl önce Şikayet Et
    adana incirlikten dolayı bu haldedir. incirlik kapanınca bakın adana nasıl bir şehir olacak ne kadar değişecek, olumlu anlamda..
    Cevapla
  • selimoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? Adana bugün güvenlik adına sıkıntılı bir şehirse aldığı göç sebebiyledir.Ha diyeceksiniz ki bir Adana mı göç alıyor ülkede? Conosu,pkklısı başka şehirde yok kardeşim.Bunları alıp nereye koysanız orayı mahvederler.
    Cevapla
  • istanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    Guzel uygulama bu tur uygulamalari her ay mutlaka yaparlarsa guven ortami dahada cogalir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama