Son sözleri oldu: Ölemem, kızım daha çok küçük

İstanbul’da bir araçtan açılan kurşunla vurulan Oğuz Kıllı, yaşam savaşını kaybetti. Talihsiz adamın son sözleri ise “Kızım daha çok küçük, ben ölemem” oldu

Son sözleri oldu: Ölemem, kızım daha çok küçük
Son sözleri oldu: Ölemem, kızım daha çok küçük
GİRİŞ 04.06.2017 17:02 GÜNCELLEME 04.06.2017 17:02
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İstanbul'da eniştesiyle gece dışarı çıkan Oğuz Kıllı (31) tanımadığı iki grubun çatışmasında kurşunların hedefi oldu. Kıllı'dan geriye 3.5 yaşındaki kızı Ezgi ile çektirdikleri fotoğraflar kaldı.

Olay, Avcılar D100 Karayolu Saadetdere mevkisinde 14 Mayıs'ta, saat 20.00'de meydana geldi. İddiaya göre; hızla ilerleyen bir araçtan, bir gruba ateş açıldı. Kurşunlardan biri de o sırada aracıyla evine giden Kıllı'nın göğsüne isabet etti. Hemen Bakırköy Dr. Sadi Konuk Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kıllı'nın son sözleri, "Ben ölemem, kızım daha çok küçük" oldu.  Yoğun bakımda tedavi gören Kıllı önceki gün son nefesini verdi.

ADALET İSTİYORUM

Adli tıp kurumu önünde konuşan kurbanın eşi Esra Kıllı "Çocuğum babasız kaldı. Eşim ve kızım için adalet istiyorum" diye feryat etti. Abla Nesrin Kıllı ise "Yol kenarında 2 kişi daha vurulmuş. Kardeşim aralarında kalmış. Onlara ateş ederken kardeşimi vurmuşlar. Araçta 3 kişi varmış" diye konuştu.

Oğuz Kıllı Esenyurt Erenler Cemevi'ndeki törenin ardından Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SABAH

YORUMLAR 34
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı olmadıkça bu tür olaylar artarak devam edecektir.insanlar suç işlemekten korkmuyor.
    Cevapla
  • Ceylan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık değil mi yaa :(
    Cevapla
  • songl55 6 yıl önce Şikayet Et
    içim sızladı. Mekanı cennet olsun inş
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    allah kızını imanlı insanlarla karşılaştırsın ölümde bile evlatlarını düşünen nesil çok olsun rabbim rahmetini esirgemesin inş.
    Cevapla
  • diyarbakır21 6 yıl önce Şikayet Et
    Kısas hayat vardır. O yavruyu ve eşini babasız eşşsiz bırakan bu alçakların da canı alınmalıdır. Kur'an açıkça emrediyor. Hala neden kayıtsız kalınıyor. Yeter artık. Hayat bu kadar ucuz olamaz. Kur'an'ın hükmünü uygulayın ve bu ailenin acısını dindirin aksi takdirde ne karar verilirse (ki hakkı da verilmiyor) acılarını dindirmeyecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar