Bülent Arınç'ın damadı tutuklandı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındı ve tutuklandı.

Bülent Arınç'ın damadı tutuklandı
Bülent Arınç'ın damadı tutuklandı
GİRİŞ 05.06.2017 14:56 GÜNCELLEME 05.06.2017 18:31
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ankara'daki evinde gözaltına alınan Yeter, bugün savcılığa sevk edildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, daha önce KHK ile kamu görevinden alınmıştı. Ekrem Yeter Bülent Arınç'ın kızı Ayşegül Arınç ile evli. Ekrem-Ayşegül Yeter çiftinin 12 yaşında Mehmet Akif isminde bir çocukları var.

TUTUKLANDI

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in hakimlik sorgusu tamamlandı. Yeter, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARINÇ'TAN İLK YORUM

Arınç, "Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemde tek bir terörist kalmayıncaya kadar durmak yok yola devam inşaAllah. Seninleyiz Reis. Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • mustafa konya 6 yıl önce Şikayet Et
    bu güne kadar konuşmadğında var bi hikmet bekle sen çıkar
    Cevapla
  • yurttaş 6 yıl önce Şikayet Et
    kontrolü darbe yenmekte bu tezi çürütmek için siyasi ayağa geçilmesi doğu illerine pkk ve fötö bomba döşerken iştiparat nerdeyli soru sorulmalı vatan hainleri yurtlaşlıktan çıkarılmalı iş adamları ve zenginlerin çıkması mapustan çelişki oluşturmakta hükümetin ve savcı hakimler ok iş düşmekte
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde sevinçle tutuklandığını izledik. hain FETÖCÜLER
    Cevapla
  • ccc 6 yıl önce Şikayet Et
    eskiden nasıl nefretle bağırıyordun. ergenekoncuların suçlu mu suçsuz mu diye bakmadan hepsine kinle nefretle bağırıyordun. işte ALLAHIN adaleti. bağrınma hiç bağrınma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti