İşte Fuatavni’ye bilgi sızdıran o polisler

FETÖ’nün operasyon hesabı “fuatavni”ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu.

İşte Fuatavni’ye bilgi sızdıran o polisler
İşte Fuatavni’ye bilgi sızdıran o polisler
GİRİŞ 07.06.2017 12:20 GÜNCELLEME 07.06.2017 14:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devletin kılcallarına kadar sızan FETÖ'nün tüm ayakları bir bir deşifre ediliyor. İtirafçı olan polislerin verdiği bilgiler doğrultusunda “fuatavni, sarayinuşaklari, yildizkulusi” gibi FETÖ’nün karışıklık çıkarmak için kullandığı sitelere bilgi aktaran polisler ve imamlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışmasıyla ortaya çıkarıldı.

SANİYE SANİYE BİLGİ AKIŞI  

FETÖ'cü hainler 17-25 aralıktan sonra yeni göreve gelen emniyet personelinin yaptıklarını saniye saniye FETÖ'nün bilgi havuzuna aktardı. Bilgiler imam düzeyindeki 9 FETÖ’cü de toplandı. Gelen bilgi ve belgeler önce bölge sekreteri ve alt birimlerine aktarılıyordu. Sonrasında ise Bilişim imamı Salih Cömert’e. Cömert’te bu bilgileri fuatavni’nin bilgi havuzuna özel bir sistemle aktardı.

ÖRGÜTÜN İSTİHBARATTAN VERİYE İHTİYACI VARDI

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Twitter jurnalcisi Fuatavni'ye bilgi sızdırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Başbakanlık Veri Uzmanı Mustafa Koçyiğit tutuklanmıştı. Koçyiğit, 2013'te İstihbarat Daire Başkanlığı'nda yönetimin değişmesinden sonra bizde bir bocalama oldu, örgütün İDB'den veriye ihtiyacı vardı. Selahattin abinin talimatıyla mühendislerden İDB'de işimize yarayacak verileri istedim. Bu bilgileri USP, CD ve hard diskle abilere teslim ettim" demişti.

İstanbul polisi 9 kritik ismi yakalayarak cezaevine yolladı.

YORUMLAR 3
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Düzcedeki Ümit Kemal Şeni ne zaman tutuklayacaksınız.
    Cevapla
  • Kemal Tanca 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu umit Kemal şen kim fetöcümü kesin biliyorsan söyle bilmiyorsan ki oda iftiraya girerki oda büyük günah
    Cevapla
  • Mert KAYA 6 yıl önce Şikayet Et
    Dinini, imanını, vatanını, milletini satmak için gösterdikleri gayretin onda birini bu ülke için gösterselerdi şimdi çok daha ilerlemiş bir ülke olurduk. Adamlar azimle, hırsla ihanet etmiş. kalleş fethullah çetesi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi