Türk mallarına boykot çağrısı tepki çekti!

Suudileri destekleyen Araplar sosyal medyadan Türk mallarını boykot çağrısında bulundu. Birçok hesap tarafından paylaşılan çağrıya Türk vatandaşları tepki gösterdi.

Türk mallarına boykot çağrısı tepki çekti!
Türk mallarına boykot çağrısı tepki çekti!
GİRİŞ 08.06.2017 13:19 GÜNCELLEME 08.06.2017 13:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Mısır’ın Katar ile ilişkilerini kesmesini açıklamasının ardından başlayan kriz sürüyor. Katar’la ilişkilerini kestiğini açıklayan ülke sayısı her geçen gün artıyor. TBMM’de Katar’a asker gönderilmesinin kabul edilmesinin ardından Suudileri destekleyen Araplar, Türkiye’yi Katar’ın yanında yer almakla suçladı.

Suudileri destekleyen Araplar sosyal medyadan Türk mallarını boykot çağrısında bulundu. Birçok hesap tarafından paylaşılan çağrıda Türk medyasının tavrına da tepki gösterildi. Türk vatandaşları ise bu boykot çağrısına tepki gösterdi. 

YORUMLAR 21
  • Barış 6 yıl önce Şikayet Et
    Günümüz dünyasında helaklar ve sebepleri bu şekilde meydana geliyor işte. Şimdi bu katar mevzusu mesela başlı başına bi helak sebebi. Hangi menfaat insana bunu yaptırır anlamıyorum. Hangi korku yada handi ikilem buna mecbur bırakır. Gerçekten bezen küçük insanlar olarak biraz fazla iyimser olduğumuzu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Hayırlı Cumalar 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi sıra araplarda müslüman gibi göründünüz içinizi fesatlık ve zülüm sarmış Yüce Allahım helak eder kahreder kim bir mazlumun canını yaksa kahreder Allahımıza sığındık ona havale ettik vekil kıldık mazlumlarına acı Yarap
    Cevapla
  • Sukru 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist uşakları bunlar Amerikayla fazla Zaman geçirmişler. Boykotmuş aç kaldığmızda gene bir lokma ekmeği Türkiye vericek size.
    Cevapla
  • milliyetci 6 yıl önce Şikayet Et
    türkün türkten başka dostu yok
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet düzeyinde aynen oyle
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Internette kabede imam namaz kaldiriyor namazda agliyor Nefisleri ile imtahanlari zor arabinda muslumanlarin tamamininda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler
Son Dakika... Başkan Erdoğan'dan tarihi ziyaret: Kalkınma Yolu Anlaşması'nda imza atıldı!