Ukrayna'ya giden Ela'yı öldürdüler! Bavula koyup..

Ukrayna'ya diş hekimliği eğitimi almak için giden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı Ela Dişli ölü bulundu.

Ukrayna'ya giden Ela'yı öldürdüler! Bavula koyup..
Ukrayna'ya giden Ela'yı öldürdüler! Bavula koyup..
GİRİŞ 14.06.2017 08:53 GÜNCELLEME 14.06.2017 08:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukrayna'da bir üniversitede diş hekimliği bölümünde okuyan Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı Ela Dişli ölü bulundu. Cinayete kurban gittiği tahmin edilen Elan'nın son olarak Türkmenistan kökenli erkek arkadaşıyla görüldüğü kaydedildi.

TÜRKMEN SEVGİLİSİ GÖZALTINDA

31 Mayıs'ta kaybolan eski Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'nin (HÖH) milletvekili Zeya Dişli'nin kızı olan 24 yaşındaki Ela'nın cesedi, İvano-Frankivsk şehrinin dışında bulunan bir gölette bulundu. Olayla ilgili olarak Ela'nın 29 yaşındaki bir Türkmenistan kökenli erkek arkadaşı ve bir kişi gözaltına alındı.

ÖLDÜRÜP BAVULLA TAŞIDILAR

İlk incelemelerde şiddet gördüğü anlaşılan Dişli'nin cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor. Aynı üniversitede öğrenci Türkmen kökenli kişinin Ela'yı yaşadığı dairede öldürdükten sonra bavula koyarak şehir dışındaki gölete attığı sanılıyor. Üniversite 4. sınıf öğrencisi Ela'nın ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak.

YORUMLAR 1
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Burdaki turkmenlerede dikkat derim nakliye firmasi ile geldiler calisan olarak en degerli posetimi bulup almislar kamyonun icinde gelirken dikkat derim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir