Nusaybin'de PKK'nın tuzakladığı EYP imha edildi

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince bulunup, imha edildi. Patlama, ilçe merkezinde paniğe neden oldu.

Nusaybin'de PKK'nın tuzakladığı EYP imha edildi
Nusaybin'de PKK'nın tuzakladığı EYP imha edildi
GİRİŞ 14.06.2017 20:01 GÜNCELLEME 14.06.2017 20:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nusaybin'de, hendek ve barikat operasyonları sırasında sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve yasağın halen devam ettiği 6 bölgeden biri olan Abdülkadir Paşa Mahallesi Şirin Bulvarı yakınlarında, bugün öğle saatlerinde polis tarafından el yapımı patlayıcı tespit edildi.

PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcı, alınan güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha uzmanınca imha edildi. Şiddetli patlama, ilçe merkezinde paniğe neden oldu.

HALEN TUZAKLANMIŞ EYP'LER VAR

Yetkililer, bölgede halen tuzaklanmış el yapımı patlayıcıların bulunduğunu söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    başka nasıl bir ism koyulabilir bilmiyoruz ama GAZİ ANKARA pek uygun gelmiyor, daha çok atatürkün koyduğu bir ismmiş gibi algı oluşturur,DİRİLİŞ ANKARA, EĞİLMEZ ANKARA, ŞAHLANIŞ ANKARA, yada başka bir isim koyulabilir, birkaç teröristin alçalkça saldırışını bir savaşmış gibi algılamak olayı önemsemek anlamına gelebilir bu yüzden savaşa girmeden gazi olmak manası doğabilir
    Cevapla
  • yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    yuhhh be, şehirin bu kadar yakınına yoğun miktarda patlayıcı konulacak ne hikmetse kimse görüp de güvenlik güçlerine haber vermeyecek, orayayamakan yüzlerce pencere gözüküyor bir allahın kulu görmemiş mi? şehir halkından teröre destek olduğu anlamı çıkıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!