Tatvan'da 10 bin kişiyle iftar açtılar

Yedi Renk Tek Yürek Platformu'ndan 60 kişilik heyet doğu illerini karış karış gezdi, Tatvan'da 10 bin kişiyle birlikte iftar açtı.

Tatvan'da 10 bin kişiyle iftar açtılar
Tatvan'da 10 bin kişiyle iftar açtılar
GİRİŞ 15.06.2017 00:24 GÜNCELLEME 15.06.2017 07:30

Yedi Renk Tek Yürek Platformu’na üye federasyon ve vakıf yetkililerinden oluşan 60 kişilik heyet doğu illerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

VEYSEL KARANİ TÜRBESİ'NE ZİYARET

İlk olarak Batman’a giden heyet burada Veysel Karani Türbesi’ni ziyaret etti. Ardından Kozluk ilçesine geçen Yedi Renk Tek Yürek Platformu heyeti, Bekirhan Beldesi’nde iki askerin şehit edildiği karakola taziye ziyaretinde bulundu.

AYNI HAİNLER ŞENAY ÖĞRETMENİ DE ŞEHİT ETMİŞLERDİ

İki askeri şehit eden teröristler, o gün bu saldırıdan önce de öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı da şehit etmişti.

AHLAT VE TATVAN... 10 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu ziyaretin ardından Bitlis’te çarşı esnafıyla buluşan platform heyeti, daha sonra Ahlat’a giderek ilçedeki tarihi mezarlıkta belediye başkanı ve kaymakamla görüştü.

Akşam ise, Tatvan’a geçen heyet üyeleri, Tatvan Belediyesi ve Bitlis Platformu’nun organize ettiği iftar yemeğinde 10 bin  Bitlisliyle buluştu.

MUŞ STK'LARIYLA BULUŞTULAR

Yedir Renk Tek Yürek Platformu heyeti, sahurda ise Muş STK yetkilileriyle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Muş Valisi Seddar Yavuz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Muş AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ve diğer yetkililer katıldı.

HASKÖY GAZİLERİ EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Yine burada Muş esnafıyla bir süre sohbet eden heyet, geçtiğimiz günlerde Muş’un Hasköy ilçesinde yaralanan 6 gaziyi evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlere Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan da katıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor