Minik Ceylin'i neden öldürüldüğü ortaya çıktı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde parkta kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni ayrıntılarda ortayla çıktı.

Minik Ceylin'i neden öldürüldüğü ortaya çıktı!
Minik Ceylin'i neden öldürüldüğü ortaya çıktı!
GİRİŞ 15.06.2017 17:00 GÜNCELLEME 15.06.2017 17:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Katil zanlısı Ş.T.'nin, ev eşyası satan firmalara olan 500 TL'lik borcunu uzun süredir ödeyemediği için Ceylin'i kaçırma planı yaptığı belirlendi.

Ceylin'i kaçıran Ş.T.'nin, dedesi Mustafa Atik'ten 500 TL para istemeyi planladığı, ancak Ceylin'in evine gitmek istemesi üzerine durdurmak için yüzüne havlu kapattığı saptandı. Bu sırada Ceylin'in baygın halde yere düşmesi üzerine makyaj kutusuyla vurup öldürdüğü tespit edildi.

Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Ceylin'i öldüren Ş.T.'nin, saat 17.00 sıralarında ailesinin onu aramaya çıktığını gördükten sonra, dedesi ile babaannesine, şüphe çekmemek için yakınlık gösterdiği öğrenildi.

"ÇOCUĞUMUZA KİM BAKACAK"

Ş.T.'nin olayı anlattığı eşi S.T.'nin polise gitmek istediğini söylemesi üzerine onu durdurmak içinde 3 yaşındaki oğullarını kullandığı ifade edildi. Ş.T.'nin gece polisi aramayı planlayan S.T.'ye, “Şimdi polise gidersek çocuğumuza kim bakacak?" dediği bununu üzerine de gitmedikleri belirlendi.

Bu arada olayda tutuklanan Ş.T.'nin kendisini evlatlık alıp büyüten halası R.Ö.'nün ise ifadesinde, evde şüpheli bir durum görmediğini, koku da almadığını ileri sürdüğü öğrenildi. Ancak olayı R.Ö.'nün de bildiği ve polise anlatmadığı ileri sürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Melda 6 yıl önce Şikayet Et
    Minik bir kiz Ceylin Atik icin cok uzuldum. Ne istediniz kizdan bide yalan soyluyorlar .bi beş yüzlira icin mi bir minik kiz öldurülür . Niye yalan soylediniz .Minik kiz size ne yapti ki . Allah sizi paramparca etsin
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildigi gibi yapsin sizin gibilerini. Kac gundur uzuluyordum bu yavruya. Nasil vijdanin el verdi bide kendi yavrun var. Allah sanada merhamet etmesin katil
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Adiler bu yavruyu odeyemedigin bes yuz lira icin mi oldurdun. Evde oturup gobek yapacana git limon sat.
    Cevapla
  • yildirim 6 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet kopmuyorsa şanslıyız bu ve bunun gibi insanlarla yaşıyoruz malesef. Hani idam yasası derhal gündeme alınıp en azından denmeliki yasa çıkmasa dahi bugünden itibaren şu bu suçları kapsıyor .Allah sabır versin aileye taniyanlara. Sonra cezaevinde ve yahut dışarda birileri bunların cezasını verirse o hakimler en az cezayı uygulayın.
    Cevapla
  • Bu Da Mı Yalan 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmedikçe Türkiye'de bu caniler olmaya devam edecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak