Başbakan Diyarbakır'a gelmeden...

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'a gelişi öncesi kentte güvenlik polis alarma geçti.

GİRİŞ 16.06.2017 13:47 GÜNCELLEME 16.06.2017 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde gerçekleştirilen 'sokak sağlıklaştırma' çalışmalarında tamamlanan 1. etabın açılış töreni için kente gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım için hazırlıklar tamamlandı.Güvenlik önlemlerinin alındığı kentte 4 bin 500 polis görev yapacak.Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'a gelmesine saatler kala kentte polis sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Başbakan'ın konvoyunun geçeceği güzergahta önlemler artırılırken, yolda bulunan köprü altları, açık kanalizyasyonlar ve suluma kanallarına giren polisler, patlayıcı ve bomba araması yaptı. Ellerindeki dedektörlerle kanallara giren bomba uzmanı dalgıç polislerin aramaları devam ederken, polisin kent merkezinde aldığı önlemleri sürdürüyor.

Açılışın yapılacağı Gazi ve Melikahmet caddeleri polis bariyerleri ile çevrildi. Belediye ekipleri, alan ve çevresinde son çalışmalarını sürdürürken Başbakan Yıldırım’ın konvoyunun geçeceği yollar afiş ve bayraklarla donatıldı.

YORUMLAR 5
  • ADANALI CONO 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin bekası icin yeri gelir kanalizasyon sularinda arama yapar yeri gelir oruçlu oruçlu güzergah alır. Yillardır 12 12 calisiriz... izinsiz bayramsız... gık demeyiz... bu serefli meseleğin kıymetini bilir sitem etmeyiz... rızkı veren Allahımıza binlerce şükür olsun...şırnak da hakkaride bingölde her zaman ve her yerde Aslanlar gibi çalışmaya hazırız.. burdan celabrustaki polis kardeşlerime de sevgiler... Para asla vatan sevgisinin ölcüsü olamaz... polis bu milletin öz evladıdır canıdır ciğeridir...DUALARINIZI eksik etmeyin...saygılar
    Cevapla
  • D.bakırlı Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Polis kardeşlerimizin çalışma saatleri çok berbat bu konuda hükümet vebalden zor kurtulur
    Cevapla
  • ugur 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcınız olsun
    Cevapla
  • hidocan 6 yıl önce Şikayet Et
    vay iste bu Adanali hemserim benim Almanya münihten selamlar Adana/kozan...
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    geçicek tabiki de kardesim ülkemizde o kadar hain ve satılmış köpek varken... Az bile daha sa arttırın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?