20 yıllık danışmanıydı! Tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz tutuklandı.

20 yıllık danışmanıydı! Tutuklandı
20 yıllık danışmanıydı! Tutuklandı
GİRİŞ 16.06.2017 17:46 GÜNCELLEME 16.06.2017 17:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Habertürk'ün haberine göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve itiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılan 11'inci Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz, yakalama kararının ardından bugün adliyeye gelerek, teslim oldu. İşlemlerinin ardından 5'inci Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkartılan Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR 14
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    hemşehrisi olarak sayın güle diyorum ki sen reisin arkasından git bizde sizin. yok böyle ayrı gayri güdeceksen yoksun bizim için
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: sayın ayşe yılmaz.... siz çıldırmışsınız. şayet böyle bişey varsa tabi. hemen tövbe edin. birdahada yapmayın. ahiretinizi helak etmişsiniz.bunların kesinlikle islamla hiç ama hiç alakaları yok.(yakin ehlinden nasihat),, sizi ve sizin gibileri tufalara getirmişler.
    Cevapla
  • asımın nesli 6 yıl önce Şikayet Et
    daha neler var, allah bilir. biz inlerine girmeye çalışırken onlar kanımızda dolaşıyormuş. acaba bundan sonra adam seçimi isabetli mi? onları buralara getirenler ahal yetkili yerlerde ise mümkün değil. süprizler bitmez
    Cevapla
  • cevat 6 yıl önce Şikayet Et
    20 yıllık Danışman FETÖ CÜ..Tutuklanacak seviyede..??? Sözün bittiği yer....FETÖ nasıl bu kadar büyüdü sorusunun cevabı bu haberde SAKLIDIR..
    Cevapla
  • fxfocus 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis gerçekten yanliz onun gördügü ihanetin sonu yok en iyi arkadaslari tarafindan sirtindan bicaklandi. Hepsiylede tek basina mücadele etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!