Kavurmacı ve Çapkın gözaltına alındı

TUSKON'daki FETÖ soruşturması kapsamında Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltına alındı.

Kavurmacı ve Çapkın gözaltına alındı
Kavurmacı ve Çapkın gözaltına alındı
GİRİŞ 17.06.2017 00:24 GÜNCELLEME 17.06.2017 00:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ömer Faruk Kavurmacı gözaltına alındı.

Kavurmacı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nce FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

HÜSEYİN ÇAPKIN TESLİM OLDU

FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianameyi kabul eden İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, avukatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

YORUMLAR 16
  • Seyfi BÜYÜK 6 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeden bitmez bu işler takipteyiz Reyiz
    Cevapla
  • TÜRK oglu TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Heyyyy adalet hani bu vatandaş hasta ikameti var dı da serbes bıraktınız şimdi noldu da tutukladınız iyice cılkını çıkardınız Sebep Tepki fazla geldi ondan sıra öbür damatta demekki ama ne adalet var be benim Güzel ülkemde
    Cevapla
  • Nasil bir orgut 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasil bir teroristler ki teror faaliyeti yapmiyorlar. Teror faaliyeti yapanlar darbeciler ve destekleyen planlayanlar ama geri kalan balkin evlatlarinin bir sucu yok delil de yok o zaman bukadar hirsin sebebi ne ne gececek elinize namuslu masum ogretmenlere ceza vererek. Amaciniz ne suca karismahanlara neden eziyet ediyorsunuz.
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    suclarinin ne oldugunuda yazarmisiniz. dindar kardeslerim
    Cevapla
  • Konya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu fetö belasını defedelim derken Türkiye yi ilerleyen yıllarda bekleyen tehlikeli süreci gözardı etmeyelim. Bu beladan kurtuluşun esasları gerçek hukuki zemine oturtulmalı. Hali hazırda süreç sıkıntılı işliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var