Hakkari'de ele geçirildi... Dikkat çeken detay!

Güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK'lı teröristler arasında bir teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma sonrası seri numarası silinmiş bir AT-4 tanksavar silahı ele geçirildi

Hakkari'de ele geçirildi... Dikkat çeken detay!
Hakkari'de ele geçirildi... Dikkat çeken detay!
GİRİŞ 18.06.2017 16:18 GÜNCELLEME 18.06.2017 16:19
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında dün bir teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma sonrası seri numarası silinmiş bir AT-4 tanksavar silahı ele geçirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, dün bir teröristin etkisiz hale getirildiği Şemdinli'nin Derecik beldesi Yeşilova köyü bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışma sonrası ele geçirilen mühimmata ilişkin bilgilendirme yapıldı. 

Buna göre bir teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma sonrası bir AT-4 tanksavar silahı, bir kalaşnikof piyade tüfeği, beş dolu şarjör, üç el bombası, bir RPG-7 ve dört RPG-7 mühimmatı ele geçirildi. Ele geçirilen AT-4 tanksavar silahının seri numaralarının kazınmış olması dikkati çekti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 45
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık müttefikimiz ! ABD nin suriye de dağıttıgi ne kadar silah varsa seri numaraları silinip Türkiye ye gelir.Allah yardımcımız olsun.böyle müttefik düşman başına
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    #abd silahları giriyosa ülkemize bizim mesru olan sınır korumamız hak olmuştur ve pyd yok etme zamanı gelmişte geçiyor demektir..
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    seri numarasını silseler nolacakki abd artık açık açık pkkya harfleri değiştirerek ypg yaparak ağır silah veriyor zaten,RABBİM o silahları kendilerine doğrultur İNŞALLAH
    Cevapla
  • ukaşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları teröristlere temin eden ülkelere bunlar sokulamaz mı değışik gruplara denizde veya başka yerlerde verilemez mi. Bir daha türkiyeye zarar vermeden önce iyi düşünmeleri sağlanmış olur.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu AT-4 tanksavar silahı ile bir ABD zırhlısı vurulsaydı en iyi cevap olurdu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!