Trafik magandaları böyle görüntülendi!

Bakırköy’den Fatih’e uzanan sahil yolunda bisikletliler için ayrılan yol, trafik magandalarının işgaline uğradı.

Trafik magandaları böyle görüntülendi!
Trafik magandaları böyle görüntülendi!
GİRİŞ 18.06.2017 17:02 GÜNCELLEME 18.06.2017 17:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yenikapı dolgu alanı yakınlarında sıkışan trafikten kaçmak isteyen bazı sürücülerin, kaldırıma çıkarak bisiklet yolunu kullanması trafikte bekleyen bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi.

Cuma günü saat 18:00 sularında çekilen görüntüye göre, durma noktasına gelen trafikte beklemek istemeyen bazı sürücüler, yolun sağ tarafında bisikletliler için ayrılan yola çıkarak yollarına devam etti. Avrasya Tüneli girişi olması nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşandığı yolda sürücüler trafikte beklerken, bazı sürücüler kaldırıma çıkarak yol kenarında bisikletliler için düzenlenen alanı kullandı. Hatta bazı sürücüler bisiklet yolunda ilerleyen bisikletlilere korna çalarak önlerini açmasını istedi.

YORUMLAR 10
  • EDS 6 yıl önce Şikayet Et
    eds ne işe yarar sadece para toplama aracıdır kendileri.
    Cevapla
  • Altay 6 yıl önce Şikayet Et
    Altta yorum yapip olaya kizanlarida protesto ediyorum. Turkiye'de trafik kurallarina uyan 1 kisi bile yok. Hey alttakiler hanginiz yaya gecidinde durdu ve yayaya yol verdi bugune kadar? SIFIR. O zaman susun!
    Cevapla
  • Altay 6 yıl önce Şikayet Et
    AB'ye mi uye olmak istiyordunuz? Alin size AB!
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    değerli hükümetimiz halk sizden karayolları trafik kanunun değiştirmenizi istiyor,avrupada olduğu gibi bu gibi ağır ihmal ve kusur durumunlarında ehliyet iptali ve kısa süreli hapis cezası gelmelidir. yoksa bu mazlum halkın canı daha çok yanacaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Herşey beyinde bitiyor.Kul hakkı sadece o insanın cebinde - evindekini çalmakla olmaz.Bu gibi öküzlerde bal gibi kul hakkı yemekte. Sıkıysa avrupada girin bisiklet yoluna aracınızla !!! Malesef devletimizde otokontrol ösistemi yok yok yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi