Taksim Gezi Parkı’nda ibretlik görüntü

Taksim Gezi Parkı’nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullanan yabancı uyruklu erkek bir şahıs krize girdi.

GİRİŞ 19.06.2017 11:43 GÜNCELLEME 19.06.2017 11:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul’da neredeyse her gün gündeme gelene “bonzai” krizlerine bir yenisi daha eklendi. Taksim gezi parkı’nda yabancı uyruklu bir şahıs, güpegündüz bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullanınca krize girdi. Kendinden geçen adamı parkta sızınca, kendisini fark eden çevredeki vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adamın yanına gelen ekipler, onu ayıltmaya çalıştı.

Vatandaşlar ve polisin şahsı ayıltma çalışması sırasında verdiği mücadele kameralarca saniye saniye görüntülendi. Bir süre ayılan adam, sağlık ekiplerinin yardımını reddederek çantasını alıp gitmek istedi.

Ancak bu duruma polis ekipleri izin vermedi. Şahsın çantasını inceleyen ekipler, içerisinde uyuşturucu madde ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Çantaya el koyan polis, şahsıda gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Görüntülerde vatandaşlar şahsı ayıltmak için mücadele veriyor. Vatandaşlardan bazıları şahsın kolundan tutarken, bazıları da yüzüne su vuruyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Sakir 6 yıl önce Şikayet Et
    Amsterdamda devlet kontrollu uyusturucu satmasina izin verir,alan memnun satan memnun,yabanci turistlere kesinlikle zarar verilmiyor,onun icin turist sayisinda azalma yok,yilda 1 milyonluk sehir 20 milyon turist agirliyor.
    Cevapla
  • osmana 6 yıl önce Şikayet Et
    satanlar için idam, bağımlılar için zorunlu rehabilitasyon olmalı bence . polis çoğu zaman kullanana bişey yapamıyor. burada da imalatta kullanılan malzeme var diye alı koymuş.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin biran önce uyuşturucu konusunu çözmesi lazım. Hapçının musallat olduğu eczacıdan sokakta yürüyen HERKES TEHLİKEDE...!
    Cevapla
  • İspo 6 yıl önce Şikayet Et
    müzik saçmalık!
    Cevapla
  • brhm 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte chp ve bilimum insan düşmanı örgütlerin istediği Y gençlik. Alınlarından öptükleri insanlıktan çıkmış gençlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor